Header

Efter jobbet igår så åkte vi ut till en villa vid Grisselören, så fint där!

Några av dem som var där.

Vissa simmade men jag stannade nog på land.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Stratade dagen med ett monster pass vid boxen. Åkte hem och duschade innan jag cyklade till stan och gamla hamn var jag umgicks en stund med Abba, Elli och Heidi. Vi har inte träffats på hela sommaren förutom när vi har stött ihop någonstans snabbt.
Efteråt hem en sväng innan jag åkte iväg till jobbet.

Likes

Comments

Idag när det har varit ett sommarväder som knappt kan bli bättre har jag varit ledig från jobbet. Tyvärr kan jag inte påstå att jag utnyttjat det fullt ut. Jag satt hemma, mestadels inne fram tills klockan fyra, när jag for ut och gjorde ett träningspass med Viktor. Det var iallafall skönt. Senare ikväll cyklade jag till Fäboda för att fara på cafe med Lovisa. Kvällen var ju iallafall skön!

Likes

Comments

Det gick trögt att sätta sig på cykeln imorse för att cykla till boxen och göra en cardio. Haha eller halv 12 rättare sagt, men det är nog morgon för mig på en söndag. Men snäppet piggare och gladare gick jag därifrån, en lyckad träning! Efteråt stannade jag där en stund för att rulla lite muskler, stretcha och snacka med Bella, trevligt! Sen hem på cykeln igen. Får se vad mer denna lediga söndag har att erbjuda.

En svettig selfie liggande på asfalt.

Likes

Comments

Idag var det då dags för Jeppis summer ski som Ski Team Mäenpää tillsammans med IF Brahe ordnat. Det började med en prolog på skierg, prologen gjordes på skolparken scenen. Senare på eftermiddagen skidade de rullskidor runt en en bana inne i stan. Så där spenderade jag dagen och hejade på bröder och farbröder som skidade. Vädret har varit på topp hela dagen, riktig sommar värme. Efteråt for jag direkt till jobbet.


Likes

Comments

Idag på dagen har vi varit nästan hela familjen vid Toffis villa. En riktigt skön sommardag med inga måste. När vi kom hem därifrån åkte jag bara snabbt hem en sväng innan jag mötte upp Viktoria i stan på cafe Skorpan. Vi var några timmar i stan och hann prata om en hel del, så det blev en riktigt skön kväll också.

Ännu när jag kom hem åkte jag med Marie till Sale och handla något ätbart, haha det känns som om jag bara ätit idag, men så ska de väl vara på sommaren!

Skorpans goda glass.

​Maries och min matbricka ikväll.

Likes

Comments

Sen jag bloggade sist har jag hunnit göra en del. På måndag spenderade jag en stor del dagen med Ida. Vi hängde på stan en stund. Jag fyndade en träningsjacka och en sommarskjorta. Efteråt kom Ida till mitt och på kvällen cyklade vi iväg till crossfit.

Igår, tisdag åkte jag iväg till Powerpark hela dagen. Det blev en bra och rolig dag med några vänner.

Idag har jag hittils hunnit vara och träna vid boxen. Vädret är ju på den bättre sidan nu så vi gjorde hela träningen utomhus idag. Varmt men skönt! När jag kom hem sov ja en stund och nu skall jag strax fara iväg till jobbet.

Det har varit några bra sommardagar nu och jag hoppas på att det fortsätter i samma stil! 😎

Likes

Comments

Det har varit en skön söndag. Jag sov länge. Åkte iväg till boxen, därifrån sprang vi till råskisbacken, sprang backintervaller och sen hem igen. Hela dit vägen sprang vi i ösregn, mysigt värre. Och jag tvekade nog en eller två gånger om jag nog skull åka och träna när jag såg hur det regnade, men glad att jag kom mig iväg för det är ju så skönt efteråt. Resten av dagen har jag kollat serier och sånt, baara latat mig. Vi for på kvällen till Frenkku på mat och sen hämtade vi godis från Makuuni.

Likes

Comments

Igår var det dags för min fina syster Sandra att får sin Christoffer. Det blev en så fin dag men vigsel i Pedersöre kyrka och sen bröllopsfest ut vid Fäboda. Tyvärr tänkte jag inte så mycket på att fota men några ska ni få se.

Dessa två, så söta och stiliga!

Emmi dansade så fint på festen. 💗

Likes

Comments

Gårdagen var en såndär måndag som inte alls kändes som en måndag, haha. Det var en bra dag som snarare kändes som en fredag typ. Från morgonen tränade jag med Lovisa. Direkt när jag kom hem började jag baka inför Sandras möhippa som vi hade senare på kvällen.

Vi hämtade sen Sandra från deras bygge och åkte iväg till en villa. Där badade vi bastu, lekte, åt gott och hade det trevligt. En lyckad kväll! På lördag är det dags för bröllop. 💗

Igår fick jag också hem ett par skor som jag hade beställt. Ett par Nike. 

Likes

Comments