Header

Igår steg jag upp klockan 9 för att cykla iväg till boxen och träna med Lovisa. Vi gjorde en partner WOD, och idag är jag så sjuk i hela kroppen. Klockan två började jag i jobbet och var där hela kvällen. Ikväll jobbar jag också men innan det skal jag hinna på en cirkelträning vid boxen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Går kvällens program blev mat vid Fäboda med Marie. Jag hade nog först tänkt att bara äta något sått ur cafeet men då kom vi på att vi var hungriga och beställde en burgare, det smakade gott! När vi kom kom hem firade vi Hannes som fyllde 20 år. Det blev en bra avslutning på helgen.

Jag tänkte att jag bloggade om söndagskvällen istället för om denna regniga måndag. Den spenderades på jobbet och sen en träning vid boxen. Inte mycket mer än så.

Likes

Comments

På fredag inledde jag midsommar firandet med en midsommar WOD vid boxen. Kroppen ville allt annat den träningen och jag var så trög och sliten. Senare på dagen cyklade jag till gamla hamn för att träffa Maria, vi satt nu mest där och pratade en stund. Ett litet dopp tog vi också, men vattnet var så äckligt så de var nog ett ytterst litet dopp, haha! Midsommarafton spenderades mestadels vid Marias, en ganska lugn kväll som blev till slut ändå helt bra.

På lördag gjorde jag inget speciellt på dagen. Vädret var ju inte så bra heller så jag kollade serier och sånt. På kvällen åkte jag ti Frenkku och äta me mamma och pappa, och sen for jag ut med vännerna. Vi for och spela fotboll och lite annat, de va kul. Ifall man bortser från alla myggor.

Och idag söndag har varit så skön. Jag sov ganska länge. Lade mig på terassen ute i solen. Åt grillmat. Hängde på terassen lite till. Hoppade på cykel och åkte till gamla hamn för ett intervall pass på stranden med crossfit gänget. Det var en så rolig träning och jag cyklade hem genom blöt och sandig. Vi avslutade med kombination av vatten löpning och burpees i sanden, då kan ni tänka er, vått och smutsigt. Nu väntar jag på Marie och vi skall kanske hitta på något under tiden Hannes tränar. Hade!

Likes

Comments

Idag var det sista dagen här i Norge, imorgon startar vi hemåt, eller rättare sagt i natt. Det har varit en bra och otroligt skön resa, men såklart så skall det också bli skönt att komma hem. Som jag tidigare nämnde så har jag gjort en kort film under resan. Filmen innehåller ju inte så mycket annat än videosnuttar av Viktor & Hans, eftersom det var nu främst till dem jag gjorde filmen, Men jag tänkte att jag kunde dela den ändå.

​Nu skall jag ta natt, väckning om 4 1/2 timmar.. 💤

Likes

Comments

​Dagens vandring i fjällen. Brant brant uppför men så vackert!

Likes

Comments

Har inte riktigt orkat uppdatera bloggen eftersom jag hade så dålig wifi här under gårdagen, men nu är det bättre igen. Vi har alla dagar varit från morgonen upp till fjellet och skidat förutom idag när jag och mamma istället for på en lång promenad uppför. På eftermiddagarna och kvällarna åker jag oftast med för att fota och filma av Viktor & Hans när de gör sina träningspass, håller på att sätta ihop en film också som kaanske dyker upp här sen.

Likes

Comments

Idag på förmiddagen åkte vi upp till fjellet, vädret var helt toppen, varmt som bara den! Så kul att åka skidor här, och att dessutom kunna skida i sommarkläder gör det ju ännu bättre!

Likes

Comments

Nu är vi äntligen framme i Norge efter en låång resa hit. Vi startade imorse ca halv sju mot Vasa. Från Vasa åkte vi med båten över till Umeå och klockan ett startade vi från Umeå mot Sognefjellet. Vi körde i princip fån ett på dagen till ett på natten, vi var dock framme lite innan klockan ett. Jag kunde konstatera på vägen hit att det är otroligt fint i Norge. Jag har en gång tidigare besökt Norge men då var det till Alta och det var för väldigt många år sedan, så det minns jag inte allt för mycket av. Försökte få några bilder genom bilrutan men såklart lyckades ju inte det så bra..!

Likes

Comments

Idag har jag haft en helt ledig dag, och ända fram till klockan fyra gjorde jag inget, kollade bara en massa youtube videor och sånt. Klockan fyra åkte jag iväg till boxen, äntligen får ja väl säga efter att inte ha hunnit vara dit på nästan en vecka, kul WOD idag också! Nu skall jag fortsätta kvällen med att göra ingenting, eller städa rummet skall jag göra om jag får energi och ork till det!

Annars så skulle jag myckeet gärna ta emot tips på bra serier, det är jag i stort behov av, haha! Helst så skall det inte vara någon serie som innehåller en massa overkligt, som typ vampyrer och sånt. Typer av serier som jag gillar är Chicago fire, Prison break, Quantico, One tree hill, osv...! Vi åker ju iväg till Norge nu om några dagar så då sku de ju vara trevligt på med något underhållande att titta på, på resan dit.

Likes

Comments

Idag jobbade jag några timmar vid Fäboda och sen hann jag vara hem en stund innan Amanda hämtade mig. Vi började kvällen på studentfest i kokkola och fortsatte sen i Larsmo runt en brasa med kompisarna. Riktigt sommarfeeling även fast det var ganska kallt ikväll. Men kul ändå.

Likes

Comments