Header

Skööna söndag!
Jag sov länge, steg upp och började läsa på engelska prov, blandat med lite blogg läsning och sånt. Sen for jag iväg till boxen för ett cardio pass. Och jag erkänner att det var ganska motvilligt jag åkte dit idag, inte alls på hugget för någon träning. Menmen väl där så var det roligt, och jobbigt förstås. När jag kom hem orkade jag läsa ännu lite till på engelska innan jag gav upp. Mamma och jag for iväg och hämta makuuni godis, bara för att jag tyckte att jag behövde det!
Pernilla frågade sen om jag ville följa med till gamla hamn, så där har jag hängt med några vänner en stund ikväll. Sjukt att det är varmt på kvällarna nu också!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter jobbet åkte jag iväg till Mias villa, vilken tur att jag inte stannade hemma även fast jag kände mig trött och inte så taggad. Det var mysigt, bilderna får tala. Nu luktar dock hela jag rök efter en kväll runt brasan.

Haha se hur Maria beundrar sin marshmallow.

Ett chockartat ögonblick här...😂

Tack för en mysig kväll!❤

Likes

Comments

3 saker jag ser fram emot

-Sommar.

-Resa till Norge i juni.

-Körkort (hehe fasst det forfarande är ett år tills det!!)

3 saker jag vill

-Lära mig flytande finska.

-Sitta uppe ikväll utan att vara trött imorgon.

-Lyckas i psykologi provet imorgon, okej inte det viktigaste men kom inte på något annat ;)

3 saker jag ofta gör

-Sover en tupplur efter skolan (inte så jätte ofta men föör ofta enligt mig)

-Sjunger. Om jag hör någon säga ett ord eller en mening som finns i en låt så börjar jag alltid sjunga den låten. Har allt som oftast en låt i huvudet.

-Pluggar för lite till prov.


3 saker jag gillar

-Resor

-Crossfit och träning överlag.

-Min dator, haha, nödvändigaste köpet jag gjort, typ!

3 saker jag inte gillar

-Provveckor.

-Tidiga mornar.

-Bananer. Konstigt, javet!

3 saker jag borde

-Fara å sova.

-Klippa mitt jätte nötta hår.

-Sluta ha upp mitt hår hela tiden.

3 saker jag kan

-Cykla.

-Gå.

-Simma

(Förlåt för tråkiga val men jag är så trött..!;) )

3 saker jag inte kan

-Sminka mig. Visst klarar jag av att sätta foundation, puder, mascara och sånt men sen inte så mycket mer.

-Hoppa höjd. Haha vet inte varför jag kom på det men det är jag verkligen så dålig på.

-Ta tag i saker i god tid. Till exempel så är jag alltid i sista minuten med deadlines.

3 saker jag blir lugn av

-Kolla tv-serier, youtube videor och sånt.

-Att lyssna på musik.

-Träna. Kanske inte just i tränandets stund men efteråt bli man ju ganska lugn.

3 saker jag blir stressad av

-Inlämningsuppgifter

-När klockan blir för mycket och jag fortfarande sitter uppe, och det ända jag kan tänka på är hur trött jag kommer att vara imorgon.

-Finska som jag inte förstår.


3 saker jag gjort senaste helgen

-Sovit läänge.

-Ätit mycke god mat, både salt och sött ;)

-Umgåtts med vänner.

3 saker jag gjort den senaste veckan

-Läst på prov.

-Tränat.

-Bakat.


Listan hittade jag på Michelles blogg.

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig fån skolan eftersom jag idag bara skulle ha haft en tyska lektion, så jag bestämde mig för att stanna hemma. Jag har hunnit baka tre chokladkakor och läsa lite på tyska prov som jag har imorgon. Sista provveckan för detta läsår börjar nu, och snaart är det sommarlov!!
Ikväll skall jag till boxen och träna, och sen tror jag att Sandra skall få blondera mitt hår lite grann, får de hur det bli med de!

Likes

Comments

Till sommaren skulle jag gärna gå omkring i sköna, mönstrade och lösa klänningar. Till exempel nån av dessa som alla kommer från Nelly. Ettan är min favorit! 

Likes

Comments

Haha denna helg känns det som om jag bara har ätit, men det är ju gott! Idag blev det igen ett besök till Fäboda för att äta. Burgaren och en chokladkaka smakade bra. 😌 Blev så mätt att jag blev trött också, så när vi kom hem somnade jag, konstigt när jag åndå sov så länge imorse. Jag vaknade sen när Marie kom hit och väckte mig. Vi hängde på terassen och åkte in till stan för att köpa något kallt och gott att dricka, haha det blev tyvärr inte så lyckat. Sen for Sandra, Marie och jag på en kort promenad i skogen och utforska vår tomt. Och just kom vi hem efter att ha varit till Sale och handla inför vm finalen ikväll, Det blir spännande!

Likes

Comments

Har haft en så skön lördag som började med att jag och Lovisa gjorde en träning vid boxen. Sen hem och inte göra någonting förrän jag och Viktor åkte till Fäboda på en pizza. När vi kom hem började hockey, Finland-Ryssland, det var spännande!
Har nu just ställt mej klar för att fara ut med mina vänner, trevlig lördagkväll! 😄

Likes

Comments

Det är fredag och jag har varit i skolan, ätit på Friends&burgers, städat och avnjutit en fredagsbulle med Sandra. Och nu inväntar jag några kompisar som kommer hit ikväll, kul!
Hade bokat in mig på ett crossfit pass idag också men jag insåg att de blir för bråttom så det var jag tvungen att avboka. Nya tag med det imorgon. Det känns så konstigt att vara ledig hela helgen, och jag kan göra vad jag vill, haha! 😌

Likes

Comments

Det känns som om jag har hunnit med mycket ikväll. En timmes träning vid boxen. Fortsatte sen hem för att ta tag i läxor, hade lite att ta i kapp också eftersom jag missade några lektioner idag. Konstigt nog hade jag sen kvar energi för att städa lite här hemma. Mitt rum har sett ut som ett bombnedslag nu ganska länge så det var väldigt nödvändigt med städning.

Annars så skall det bli riktigt skönt med helg i morgon. Jag är ledigt från jobbet i helg också så det skall jag försöka ta vara på. 

Likes

Comments

För någon vecka den hade jag ju beställt hem en klänning till sommarens bröllopsfester. Tyvärr så gillade jag den inte alls och skickade den tillbaka. Så i lördags åkte jag med mamma och Sandra till Kokkola för att leta efter en klänning till mig. Jag var inställd på att inte hitta någon klänning men fatta lyckan när jag hittar en som jag gillar. Första butiken vi går in i och typ första klänningen jag ser, kunde nog inte ha gått mycket smidigare. Sen hade vi tid att shoppa lite annat också, och jag kom hem några plagg rikare och några (många) euron fattigare.

En liten sneak peek.

Likes

Comments