Header

Det är lördag och jag är leedig från jobbet, det är ju inte helt fel att få vara ledig på vappen! Jag firar vappen ikväll med Andrea och Viktoria. Det skall bli så roligt att umgås med dem, en stund sen sist. Vi skall göra mat och äta en massa gott, som det skall va! 😃

Imorse (eller kl.10.00) for jag med Lovisa till boxen. Var inte riktigt pigg, varken i själen eller kroppen, haha. Dagens WOD gick såå trögt och tungt men jag tog mig igenom den. Vissa dagar går det tyngre, och idag var en sådan dag. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som vanligt är klockan alltför mycket innan jag går och lägger mig. Men kvällarna går så fort!
Jag hade en lugn skoldag med en timme och så var vi till Campus och såg på en föreställning; "Acts of goodness". Ikväll en partner Wod vid boxen med Lovisa, kulkul! Och sen har jag haft ganska mycket läxor också, mindre kul!

Likes

Comments

Ikväll tar jag ledigt från allt som heter skolan, läxor och träning. Jag känner att jag behöver det! Jag har varit så fruktansvärt trött idag så ögonen inte ville hållas öppna, och vädret har ju inte precis varit till hjälp och piggat upp. Ut och heja på bastucups löparna skall jag iallafall ikväll. Tycker smått synd om de som springer i detta väder, hehe. Just nu snöar det, hejjhejjvåren!!

Okej inte riktigt såhär illa är det..men typ 😉

Likes

Comments

Söndag och jag cyklade iväg till boxen. Ett cardio pass som var såå roligt. Sen cyklade jag hem igen, så där lagom pigg i benen..
Vet inte sen vad jag egentligen gjort resten av dagen, för nåt vettigt har jag inte fått gjort. Nu just sitter jag och läser på samhällsprov som jag har imorgon och som vanligt önskar att jag hade börjat läsa tidigare. Menmen jag läser det jag orkar och hinner och resten tar jag på talang. 😉

Bilder från de senaste dagarna.

Likes

Comments

Ikväll beställde jag hem en klänning till bröllop i sommar. Eller haha det var nog inte jag som beställde hem den, det var Sandra. 😉 Jag gillar inte att leta efter klänningar men dock så vill jag ha fina klänningar. Men jag brukar ofta ha väldigt svårt att hitta nån som passar mig. Men tacka vettja Sandra som orkar leta fram klänningar till mig. Hoppas den passar också.

Klänningen är från Nelly.

Likes

Comments

Det blev en kort skoldag idag. Jag for dit till klockan nio för att skriva matteprov som för övrigt gick jätte bra, enligt vad jag själv tror då. Sen åt jag i skolan och gjorde några biologi uppgifter innan jag for hem. Och halv 12 var jag hemma. Skönt att hinna hem innan jobbet ikväll, och innan jobbet skall jag också fara till Frenkku och äta, det känns som om det var en stund sen jag åt där, så gott skall de bli.

Jackan jag har på mig idag hittade jag när mamma och jag städade i onsdags. Jag har knappt använt den alls och jag köpte den för två somrar sen i USA, I like it!

Likes

Comments

Finska provet idag gick helt okej, tror jag iallafall. Men jag förväntar mig ändå inte något bra när det gäller finska. Nästan direkt efter skolan for jag på crossfit. Jag hade hela tiden trott att det började kl.17 meen tydligen började det redan kl.16. Så det blev lite bråttom. Idag på crossfit gjorde vi 3x 2 minuters test på fyra olika övningar, jag säger no bara; träna mer! 😉

Resten av kvällen har jag kollat ikapp serie avsnitt som jag missat. Och så har jag "läst" på matteprov i typ 10 minuter, och mer kommer det inte bli. Igår kväll kollade jag en toppen film också. The Choice hette den, så den kan ni ju kolla för den var som sagt toppen!

Likes

Comments

Idag hade jag ledigt från skolan eftersom vi hade dagsverke, så jag var hemma och städa med mamma. Sen hann jag börja läsa på finska prov innan jag och Sandra for på crossfit. Det var en såå rolig wod idag, och tung förstås. Riktigt såna övningar som jag gillar.
Efteråt fortsatte jag med provläsandet resten av kvällen. Efter att jag har skrivit finska provet imorgon så har jag ingen finska mer i år, det är verkligen skönt!

Likes

Comments

​På kvällarna surfar jag ofta runt på youtube. Där hittar man en massa intressant att titta på. Härom kvällen hittade jag denna kille som deltog i British got talent 2015. Jag tyckte att han var duktig och har en fin röst, så jag tänkte dela med mig. 

Likes

Comments

En bra dag till ända. Även fast jag har gått omkring och varit nervös halva dagen. Halv fyra cyklade Sandra och jag iväg till centralplan för att springa coopertest, tillsammans med några (många) andra från Crossfit Jeppis. Egentligen var det inget att vara nervös över efter som det här bara var ett test för mig själv. Men det som gjorde mig nervös var när jag faktist inte hade någon aning var min kondition ligger. Och jag har inte gjort ens en löplänk i år, så det var väldigt svårt att veta vilken fart jag skulle öppna i. Men det gick helt okej ändå och jag är väl helt okej nöjd med resultatet, dock så irriterar det mig att jag var 20!! meter ifrån mitt mål. Men det gäller att springa mer bara, även fast jag inte är så säker på att det kommer hända, haha. Ingen riktig springare här inte. 😉

Efter coopertestet for vi iväg till Elin & Johans. Första gången jag fick träffa deras lilla tjej också, så söt!

En bra söndag enligt mig, inte blir det heller sämre av att jag börjar 11.10 imorgon, sovmorgon!! 😄

Likes

Comments