Header

Idag efter skolan gick for jag och Lovisa på crossfit. Vi gjorde ett lagom långt men tungt core pass, ajajj! Vi hann också öva på lite grejer, bland annat våra handstand push-ups, har aldrig testat de förut men det var roligt, dock så har jag en bit på vägen kvar förrän jag är där 😉

Ikväll har jag också fått gjort läxor, historie läxan. Haha första gången i år som jag får gjort en historie läxa. Även serie kollande och sånt en torsdag kväll som denna.

Jag tyckte Lovisas hspu var så fina så hon fick komma på två bilder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bloggen lämnade lite i helgen men jag hade en riktigt bra påskhelg. Jag hann träffa och umgås med vänner, träna, äta frenkku 2x och "bara vara". Tillbaka i skolbänken idag igen och det gick faktiskt bra fastän det gick väldigt trögt att komma upp ur sängen imorse. Ikväll hann jag också med träning vid boxen, man blir nästan galen på hur svårt det kan vara ibland, övaöva..! Trodde att jag skulle få se ett Chicago Fire avsnitt ikväll men tydligen har det inte kommit ut ännu idag, får vänta tills imorgon då. 😒

Likes

Comments

Denna långfredag har jag verkligen inte gjort mycket, men det är väl så det skall va. Det känns verkligen heller inte som om det är fredag (eller söndag som det faktist är), det känns som om jag har skolan imorgon men så har jag ännu tre dagar ledigt, gillar!

Ikväll har jag varit och firat kusin Enya som fyllt 4 år.

Haha det blir väldigt sällan nuförtiden som jag ar ner mitt hår, men ikväll orkade jag göra någonting åt det så då fick det vara nere. Håret börjar bli lite längre också men dock också så nött.

Nu skall jag slå på en film eller nått, om jag hittar nån bra!

Likes

Comments

Imorse klockan 10 drog jag iväg på crossfit med Sandra och Lovisa. Vi gjorde ett döö tungt pass, tyngst på länge faktist. Men så värt det sen när vi var klara. Efter träningen hämtade vi en sallad till lunch och en bulle till efterrätt 😉 Mitt rum hann jag också städa förrän ja for iväg och jobba. Nu är jag hemma och jag tar helg, heela helgen ledig!
Det är såna här dagar jag gillar!

Likes

Comments

Nu tar jag låång helg. Jag jobbar kväll imorgon men sen är jag ledig resten av helgen. Och jag har nu påsklov ända fram till måndag, som jag skall njuta 😄
Ikväll kom jag mig iväg på en skidlänk. Jag kände mig lite halv krasslig fören jag åkte men nu är det bättre och jag hoppas att det hålls så också, vill ju inte bli förkyld igen! Jag säger godnatt efter en bra dag..💤💤

Likes

Comments

Måndagar brukar jobbiga men när solen lyser ger det så mycket mer energi. Denna vecka är också en väldigt lugn vecka. Jag tar påsklov redan på torsdag, så alltså bara 3 dagar i skolan. Jag säger som min vän, "imorgon kan man säga att imorgon är det helg" , för min del iallafall 😉
Ikväll var jag på ett crossfit pass, kul som vanligt. Jag ser framemot att hinna träna mycket denna vecka!

Bananplättar efter träning, hade glömt hur gott de är.

Likes

Comments

Imorse när jag vaknade drog Sandra med mig till Autre bloppisen. Hade inte riktigt någon lust att fynda kläder idag, men jag hittade ändå en topp och en väska för en billig peng. Jag är överlag väldigt dålig på att fynda och hitta kläder på loppis. Inte för att jag går på loppisar ofta heller men när jag väl går en sväng hittar jag nästan aldrig något.

Likes

Comments

Jag har varit så trött idag att jag sov bort en stor del av kvällen. När jag väl vaknade så städade jag rummet, väldigt nödvändigt. Konstigt nog fick jag energi att rensa ur klädgarderoben också, och en hel del av kläderna rykte, skönt!

Likes

Comments

Efter skolan for jag direkt på crossfit, åh va det var roligt. Det gick riktigt bra idag, då är det ju förstås roligare också 😉 När själva passet var klart ville jag träna lite på mina toes-to bar, blev helt förvånad när jag klarade en toes to bar, det har varit så långtifrån förut, så det blev ett lyckat pass. 😃

Ledig resten av kvällen, förutom läxor att göra.

Likes

Comments

I söndags kollade jag filmer och sånt typ hela dagen. Till kvällen bestämde jag, Viktoria och Andrea träff på Friends & brgrs, alltid trevligt att träffa dem!
I helgen hade jag tänkt fara på bio men så fick jag inte med mig någon som ville komma och kolla den tredje delen av Divergent filmerna med mig, så då blev det inte av. Ikväll däremot åkte jag med Bella, Carro och Anna och se filmen. Den var nog bra, dock så fördrar jag de två första filmerna.
Förkylningen verkar inte bli så långvarig och jag är på bättringsvägen, tror bestämt att jag skall försöka mig på ett crossfit pass imorgon.

Likes

Comments