Header

Inledde denna sportlovsvecka med ett pass vid boxen imorse med Sandra och Pernilla. Resten av dagen har jag gjort absolut ingenting, vilket också är skönt. Nu skall jag försöka hitta någon bra film att kolla, lättare sagt än gjort när man är en filmfantast som jag och har sett de flesta filmer, hehe!😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En veckas ledighet framför mig, så skönt skall de bli! Jag jobbade igår kväll och sen tog jag en hemma kväll. Steg upp ganska tidigt imorse och for med Mamma & Pappa till Vörå för att serva farbror Hans som tävlade i Botniavasan idag. Kom just hem och får se vad jag hittar på resten av dagen. Film och serie tittande kanske, man blir ju så trött av att vara ute hela dagen. 😉

Likes

Comments

Bloggen har lämnat tom hela veckan pga provvecka osv. Imorgon har jag sista provet för denna gång, tyska prov. Har inte läst mycket på det provet eftersom jag ikväll prioriterade skidåkning före men det skall väl gå bra ändå. Jag har nästan varje kväll denna vecka läst på prov så de var jätte skönt att få komma ut i skidspåret ikväll, toppen skidföre också, kände dock minsann av gårdagens crossfit, träningsvärk när det är som bäst! 😊
Som jag skall njuta när denna vecka är över. Jag har ledig fredagkväll imorgon också, alltså inget jobb, det har inte hänt på länge!

Likes

Comments

Det har varit en bra helg trots att den har bestått av nästan enbart jobb och skolarbeten. När jag inte har jobbat har jag läst bok, sett filmen av boken, gjort en recension av boken och filmen och läst på hälsa prov som jag har imorgon. Idag däremot har jag varit och följa med fäbodaloppet, och serva Viktor, mamma, pappa och en del andra ur släkten som åkte loppet. Skönt att ta lite paus från skolarbeten. Men sen igen har jag suttit hela kvällen och pluggat.

Likes

Comments

En ovanlig skoldag när det är penkkis och ABI:na höll program åt oss andra nästan hela dagen, med hawaii tema. Var riktigt trött efter skolan även fast jag inte hade några vanliga lektioner alls.
Undvek provläsningen så länge som möjligt och for på crossfit direkt efter skolan med systrarna, kulkul! Men sen var jag ändå tvungen att ta tag i det. Provveckan inleds för min del imorgon med religionsprov, de går som de går...!

Likes

Comments

Fick sovmorgon idag när jag började först 11.10 i skolan, skönast på länge!! Hade då endast tre timmar i skolan vilket gick ganska snabbt.
Inga läxor tills imorgon förutom att jag borde läsa min bok och läsa på prov, men det får komma i andra hand. Jag for iväg på ett pass till boxen, jäätte kul och tung var de! Efteråt fick jag lite energi att läsa ur boken och nu är jag halvvägs, de går framåt!
Morgon dagen blir skön när det är penkkis och jag har därför bara en lektion imorgon.

Likes

Comments

Jag tänkte komma med ett tips denna tisdag, ett blogg tips...

Mansklassiker- Måns Zelmerlöw skriver om hur han laddar upp inför Vasaloppet som han skall skida nu om några veckor. Roligt att följa med hur det går när han har åkt så lite skidor. Och så skriver han ju så bra!

http://mansklassiker.blogspot.se

Ta en titt om de lustar!

Likes

Comments

En vanlig måndag, dock en ganska trög sån. Jag är trött, har huvudvärk och så har jag en massa med skolan att göra. Provvecka är också på inkommande. Men vad det skall vara skönt när denna långa period är över!
En lite glädjekick fick jag i alla fall när jag idag skaffade mig en Iphone 6. Sprang runt i alla affärer i stan för att hitta en och tillslut hittade jag en vid den sista butiken, tur var väl det!
Nu ikväll har jag läst några kapitel ur en bok och mer tänker jag inte göra. En tidig kväll blir det iallafall så jag orkar upp till ett tidigt cf pass imorgon.

Likes

Comments

Igår efter jobbet for jag till Amandas villa med tjejerna, där sov vi också tills idag. En riktigt rolig kväll blev det. Idag for Pernilla och jag till stan för att träffa kusin Emma. Vi åt vid Kotipizza och sen bara pratade om en massa, kul att vara med henne, det blir inte alltför ofta nuförtiden! Sen så har denna lördagskväll bestått av jobb och nu skall jag kolla Melodifestivalen. Låter som en skön kväll enligt mig!

Likes

Comments

Haha vilka bilder!! Bjuder på dem. 👸

Dagen började mindre bra med ett ursels humör. Dock så piggnade jag till under dagen och jag avslutar med ett ganska bra humör. Det var så roligt med ett crossfit pass ikväll. Imorgon är det fredag, wihooo. Jag jobbar kväll men det gör ingenting för efteråt skall jag fara och umgås med tjejerna, längesen vi har varit alla tillsammans!

Bis gleich! (slänger in lite tyska, övning ger färdighet 😉)

Likes

Comments