Header

Här står det tomt, en vecka sen senast. Största orsaken till att jag inte bloggat är bristen på bilder. Jag kommer aldrig ihåg att fota.

Den senaste veckan har iallafall bestått av skolan, jobb och crossfit kurser, Igår kväll efter jobb firade vi också Amanda som fyllde 18 år! Idag har jag via datorn följt med Pappa, Viktor och farbröderna som skidade Marcialonga i Italien. Sen har jag också skrivit essä och gjort andra läxor. Lika som alla andra söndagar så har jag knappt gjort någonting, så som jag tycker att söndagar ska vara. Så skönt att iallafall ha en dag i veckan med inga måsten.

Den här veckan får vi börja på riktigt med crossfit, nu när alla kurser är klara, skall bli så roligt! Sjuk i kroppen är jag från gårdagens crossfit.

Bjuder på en liten tillbaka blick till sommaren:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tar snart natt efter en bra dag. Dagen har bestått av 3 timmar crossfit kurs, det var så roligt, och de tre timmarna gick verkligen snabbt. Tror det här kommer bli riktgt bra och jag är taggad inför nästa gång som är på tisdag. Hoppas bara att jag får hållas frisk eftersom jag har haft lite känningar på en förkylning,

Resten av söndagen har gått åt till läxor och lite annat. Godnatt!


Likes

Comments

Vinter vädret kunde inte ha varit bättre idag. Direkt efter att jag vaknat och stigit upp for jag med Viktor på en skidlänk till vby. En skön skidlänk även fast fästet kunde ha varit bättre.

Kom riktigt just hem efter en kväll på jobb. Resten av kvällen ska jag bara chilla, så jag orkar mig iväg på crossfit imorgon 😉

Likes

Comments

Skoldagen gick såå långsamt. Väl hemma hade jag tänkt mig ut i skidspåret men eftersom det var så kallt så skippade jag det. Istället ringde jag Marie och frågade om hon ville följa med på gym, ett roligt pass med henne blev det ikväll. Hemskt svettiga och fina efteråt.. 👇

Lite läxor borde jag ännu ta tag i ännu ikväll. Fredag imorgon äntligen!! Den består av skolan, jobb och vem vet kanske jag hittar på något efter jobbet också.

Fö övrigt så hoppashoppas jag på lite varmare väder snart, iallafall liiite! 

Likes

Comments

Fick en väldigt lång natt inatt, 11 timmar 🙈 Såå otroligt skönt att inte behöva känna att man är påväg att slockna hela tiden i skolan. Borde kanske gå och lägga mig tidigare på kvällen oftare. Igår var jag så trött att jag gick och lade mig redan klockan 9, varför vara uppe när man är trött? Annars så brukar jag tycka det är tråkigt att gå och lägga sig tidigt eftersom kvällarna går ju så snabbt då.
Ikväll har jag varit till Jeppis gym med Sandra och Marie, så mycket roligare att träna tillsammans med någon, och så mycket tyngre. För någon vecka sen anmälde vi oss också till Crossfit, så det skall vi börja med nu till helgen, det blir skoj.

Likes

Comments

Dagen började inte så bra, jag försov mig och vaknade 5 minuter före första lektionen skulle börja, så jag for först till andra timmen. Sov dock väldigt länge inatt, hela 10 timmar. orsaken till att jag försov mig var att jag hade råkat lägga alarmet en timme för sent, inte fösta gången det händer!
Igår kväll var jag och Lovisa till Oxhamns på utbildningsmässa och locka niorna till PG, haha 😉 Kul att vara tillbaka i oxhamns för en stund.

Likes

Comments

Det här fick mig på bra humör mitt i skoldagen, såå duktiga!

Ta en titt så kanske det piggar upp eran Torsdag.

Likes

Comments

Dagarna rullar på som vanligt med skolan och allt vad det innebär. Ikväll har jag hunnit göra läxorna och hjälpt mamma lite med att baka.

Vintern rullar också på, kallt som bara den. Lite varmare har det ju varit de senaste dagarna men fortfarande kallt. Hoppas på lite mildare väder snart. När jag kom hem från skolan så hade våra nya Björn Dählie vinter jackor kommit, så sköna och snygga, kommer användas flitigt!

Ett grupparbete till skolan skall jag ännu fixa innan jag tar natt.

Likes

Comments

Några dagar sen sist.

Fredag kväll jobbade jag och var sen alltför trött för att göra något så det blev en serie kväll. Lördag så jobbade jag också kväll men efteråt for jag på us/föreläsning till optima, jätte intressant och bra kväll, mycket folk också.

Idag skall jag se den sista etappen av Tour de ski, sen borde jag också göra läxor. Sen skulle det också vara roligt att slippa iväg på en skidlänk till vby men får se hur det blir med det.

En gammal bild på det.

Likes

Comments

Som kanske de flesta andra så satt jag ikväll bänkad framför finalen av hockey jvm mellan Finland och Ryssland. Usch vilken spännande match, satt på helspänn hela kvällen. Trodde faktiskt inte att Finland skulle vinna när Ryssland kvitterade med endast 7 sekunder kvar, men jovisst.
Ja det är ju bara hockey men visst är det alltod kul när finnarna vinner. 👌

Ledig dag imorgon, så otroligt skönt, jag skall sova länge!! 😴
Godnatt!

Likes

Comments