Header

Dagen har jag spenderat i skidspåret och backen. Och här får ni en bomb av bilder.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ikväll har jag åkt i backen men Ida och Robin, det var roligt. Det obligatoriska cafe besöket som vi gör varje gång när vi åker hann vi också med.. Vi försökte få en bra bild och vi misslyckades. Det var för mörkt och det var så blåsigt uppe på toppen så vi gav upp.

Likes

Comments

Idag på förmiddagen for jag och Marie på en skidlänk. Kallt väder men det gick bra ändå, det är ju såå fint här!
Hinner nästa inte ta några bilder alls eftersom min telefon slår av när det är så kallt. Men denna bild hann Marie ta idag på skidlänken, så den lånar jag av henne.

Sen fixade jag och Marie mat, pasta carbonara, eller de var väl kanske mest Marie ;) Och ett cafe besök på ski bistron hann vi också med ikväll.

Likes

Comments

Nu skall jag försöka hitta tillbaka till bloggandet.

Min julhelg har varit riktigt bra. På julafton var vi till julkyrkan, åt godmat, och bara var hemma och fira jul. Kl.23 på julaftonen var jag med och sjöng med vår kör på musik i julnatten, kyrkan var helt proppfull och det var så roligt och mäktigt att få vara med. Efter kyrkan spelade vi ännu Monopol ett antal timmar.

Idag på juldagen har jag inte gjort annat än tagit det lugnt, skönt det också. Nu på kvällen har jag också packat eftersom vi imorgon åker till Ruka direkt efter att jag kommer hem från jobb. Vi firar nyår i Ruka detta år, det skall bli så roligt. Ser framemot ett ordentligt vinterväder.

Så mysigt i kyrkan på julnatten.

Likes

Comments

Sov ganska länge idag och sen for jag gående till backen. Vackert väder idag men dock ganska kallt, och solen är inte uppe många timma här. Men en skön dag. Imorgon skall jag försöka mig på en skidtur.

Den enda bilden jag tog idag när jag gick till backen.

Likes

Comments

Det har blivit en oplanerad bloggpaus, och jag jag tror att den fortsätter några dagar till, får se. Men jag tänkte iallafall slänga in ett litet inlägg. Och jag vill tipsa om en film som jag såg för någon vecka sen, en toppen film. Den hade lite av allt och riktgt spännande. No Escape heter den, och den tycker jag ni kan se ifall ni får för lite att göra nu under julledigheten. Hade gott så länge!

Likes

Comments

Igår jobbade jag på kvällen och sen for jag nästan direkt till Elaines som fyllt 18 år! Idag sov jag länge och ikväll har jag också jobbat och direkt efter jobbet for jag till Elin och Johans på lite adventsfika med halva släkten, trevligt!

Sen ännu ikväll så hämtade vi mat från F&B, de va gott. Nu skall jag avsluta denna lördag med serier.

Och eftersom det är lucia imorgon så bjuder jag på en bild från när vi ettor hade lucia program i skolan.

Likes

Comments

Imorgon kör provvecka igång, eller egentligen redan idag men jag hade ingen provposition idag. Jag har inte alls varit i skolan idag heller utan idag spelade vi skolinnebandy finlaturneringen i Vasa. Det var så roligt, och ännu roligare när vi lyckades att spela oss till en andra plats.

Ikväll har jag till stor del läst på kemi prov, men nu har jag gett upp. Hoppas på ett lätt prov.

Likes

Comments

Jag tycker att den här är så fin, hittade nyligen denna version av låten och jag gillar den! Pentatonix gör många jullåtar och de gör dem alla riktigt bra.

Kevins låt gillar jag också, hans röst är så fin!

Likes

Comments

Har jobbat ikväll och nu är de idol final som gäller, tyvärr åkte min favorit, Simon just ut, tråkigt!

Likes

Comments