Header

Usch bläh vad tråkigt väder det är just nu, så mörkt och vått. Denna måndag kväll har jag inte gjort mycket. Jag har försökt fixa en konst uppgift på datorn men det går mindre bra. Konst är nog ett av de ämnen som jag gillar mindre, är inte så värst konstnärlig av mig. 😏

Imorgon skall jag och Lovisa till Vaasa hela dagen, och jag har faktiskt inte riktig koll på vad vi skall göra där. Det är en skolgrej och vi skall delta i någon workshop och föreläsning med temat samhälle, tror jag! Det intresserar mig inte riktigt och jag skulle nästan hellre vara i skolan eftersom jag har missat så mycket på senaste tiden.

Tror jag skall försöka på en tidig natt ikväll eftersom jag var så trött imorse.

Gammal bild på Lovisa och mig, ibrist på andra bilder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är vi påväg hem efter en längre helg i Ruka. Så skönt har det varit, dock så har vi inte haft så tur med vädret. Vi har hunnit med lite snowboard, kollat världcupstävlingarna, skidat, ätit god mat och firat lilla jul.
Avslutar med några bilder från de senaste dagarna.

Likes

Comments

Idag spelade vi skolinnebandy turnering i Nykarleby. Inställningen var nog att vi skulle förlora alla matcher men icke. Istället vann vi alla matcher, 2 av 2. Så nu är vi vidare till finalturneringen, super kul för det trodde vi verkligen inte.

Nu skall jag packa väskan, för imorgon efter skolan åker vi till Ruka, yihoo. Att packa är dock mindre roligt.

Likes

Comments

Jag har haft en toppen söndag. Har mest chillat, sett serier osv. Vilket är jätte skönt!

Men ikväll for jag och Pernilla till Esse för att träffa kusin Jennifer. SÅ länge sen jag var dit senast. Roligt att prata lite gamla minnen med Jennifer och Erica. Det blir väldigt sällan som vi ses nuförtiden, men roligt när vi väl gör det. Jennifer fyllde också 18 år idag, så hon blev firad ikväll. Hoppas på flera träffar snart.

Jag har absolut inga bilder alls från kvällen eller dagen. Godnatt!

Likes

Comments

Igår for jag, Sandra, Pernilla och Marie till kokkola på lite shopping. Fick med mej hem 3 tröjor och ett par byxor som jag är riktigt nöjd med.
Nu har vi ju äntligen fått snö också, så fint och roligt med snö!

Igår kväll ordnade hade vi ordnat Name of the game volley turneringen i sportis. Så där spenderade jag hela kvällen.

Likes

Comments

Idag hade jag bara två vanliga lektioner i skolan. Innebandy träningar, håltimme och elevkårsmöte tog upp de andra lektionerna. Så en ganska så skön dag med andra ord. Det är så skönt med håltimmar igen, att bara få ta det lugnt en timme och samla energi.

Ikväll har jag tränat i gymmet, yee så skönt att ha det gjort! Denna vecka så deltar jag också i en utmaning; två minuter planka varje dag, det bränner i magmusklerna ordentligt. 

Flum inlägg. Godnatt.

Likes

Comments

Det som gör dåliga måndagar till en bra måndag är helt klart Bodyburn . Var så trött och visste inte riktigt hur jag skulle orka iväg på burnen ikväll men så tur att jag kom iväg. Efter burnen fick jag gjort mina läxor och äntligen ett musik inlämnings arbete klart som egentligen skulle vara inlämnat för några veckor sen, skönt att ha det ur världen.

Nu skall jag lyssna på Made In The Am innan jag somnar, jag har verkligen fastnat för One Directions nya album. 🎶

Godnatt!

Likes

Comments

Ikväll har jag varit till Sale och jobbat för första gången, så nervöst. Det var egentligen meningen att jag skulle börja först nästa helg men istället fick jag börja redan idag. Lite hemskt i början och huvudet var inte riktigt med i början men det var ju bara första gången ännu så det blir nog bra, haha!

Igår kväll hade vi tjejträff, så roligt och alltför längesen sist. Den var behövd.

​Emelie, Emma och Jennie var också med fast de inte är med på bild, men de hade inte hunnit komma ännu när jag tog de här bilderna.

Likes

Comments

Har en riktigt bra fredagsfeelis idag. Bra skoldag. Alla prov är över. Det är helg. Japp jag har alla orsaker att vara på bra humör. Ha en bra helg alla, för det tror jag iallafall att min kommer bli!

Att de är fredag och att provvecka är över firade jag, Lovisa, Bella och Carolina med att fara till två systrar söta på håltimmen.

Likes

Comments

Något jag gillar är lugna och vackra låtar. Idag släppte One direction deras nya album Made In The Am. Och jag tror bestämt att man hittar deras vackraste låt på just det här albumet. Har inte hunnit lyssna igenom så många låtar på albumet ännu men denna låt kan jag iallafall säg att jag gillade. Vissa låtar som finns på albumet gillar jag mindre och vissa mer. Men hittills så är det här en av favoriterna.  Så Vackert!

If I Could Fly-One Direction​

Likes

Comments