Header

En stund sen jag uppdaterat. Inget speciellt har hänt. Det vanliga, skolan.

Ikväll har jag varit på körövning. Bestämde mig sen för en hemmakväll. Kände att det var behövlig, efter en skolvecka som gått så långsamt.

Idol mys ikväll också. Tyckte att Simon var så duktig idag!

Fick inte in någon video här från hans nummer men en länk:

http://www.tv4.se/idol/klipp/simon-zion-my-silver-lining-3215664

​Nu skall jag kolla serier som jag inte har hunnit se denna vecka, har en massa att kolla ikapp 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Insåg idag att det är så länge sen jag har varit med Andrea så jag frågade om hon ville komma med på cafe. Så roligt att träffa henne. Vi hade väldigt mycket att prata om och vipps så hade en och en halv timme gått. Det var riktigt höstmysigt vid Fredrika.
Ja idag har det varit en mycket bättre dag. Kom mig i säng väldigt tidigt igår, skall försöka på det samma idag.

Likes

Comments

En mindre bra måndag. Ett dåligt humör. I skolan kunde jag ingenting, jag kände mig helt borta. Men efter att ha varit på bodyburn ikväll blev allt bättre, träning gör alltid mitt humör bättre. Hoppas på en bättre dag imorgon. Skall försöka komma i säng extra tidigt idag också, så mycket skönare mornarna när man fått sova lite längre. 

Godnatt!


Likes

Comments

Jobbade några timmar på mötet idag och sen for jag till frenkku men Sandra, Toffi och Marie. Sen har jag också skrivit två uppsatser, finska och psykologi. Ikväll blev jag och Marie snål på något gott (haha sällan vi blir snåla), eller det var väl kanske mest jag som ville ha något gott. Jag köpte godis och Marie handlade så hon kunde göra mat. Hon fixade ugnsbakadpotatis med skinksås, det var gott! Ett bra avslut på helgen.

Min favorit vid friend just nu är classic meal

Likes

Comments

Nöjd med dagen. Hann gör allt jag ville ha gjort. Hade mycket läxor att göra, så de gjorde jag när jag kom hem från skolan. Sen ikväll hann jag på ett pump pass till Studion, tror att jag kommer vara riktigt sjuk imorgon eftersom jag har haft uppehåll från pumpen en bra stund. Imorgon är det fredag IGEN, ja det är helt sjukt vad veckorna går fort. Men jag klagar inte avslutar jag med lite serier före det är sängdags.

I brist på andra bilder så råkade jag komma över denna, "black is always a good idea". Tycker det passar bra in på mig och mina kläder. Gillar svart. Så enkelt.

Likes

Comments

Har du någonsin sportat: Jadå, Har ända sen jag var liten skidat. Sen har jag också spelat fotboll.

Vad finns alltid i din handväska: Har oftast inte med väska förutom till skolan. Men i skolväskan har jag skolböcker, pennor, plånboken och min dator. Ifall jag har väskan med mig annars så kan det finnas plånboken, telefonladdare, hårborste... beror lite på var jag är.

Har du varit utomlands någon gång? Ja!

Vilken plats var finast: Svårt. Paris var en fin stad. Men som sagt svårt. Det finns så många fina platser.
Största stad/städer du varit i: Paris.

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej!

Rökt: Nej!

Snusat: Nej!

Druckit: Nej!

Har du piercing eller tatuering: Nej, har endast hål i öronen.

Storstad eller landet: Jag gillar storstad men också landet. Så att bo en liten bit utanför en stor stad skulle vara perfekt.

Hamburgare eller pizza: Pizza.

Kött eller fisk: Kött.

Hund eller katt: Hund

McDonalds eller MAX: Ingendera. Men Max är väl ändå bättre.

Charter- eller skidsemester: Båda, haha 😜

Finland eller Utlandet: Utomlands.


Hockey eller fotboll: Fotboll.
Sommar eller vinter: Sommar. Men också vinter ifall det inte är någon slask vinter, utan en ordentlig vinter med mycket snö.

Vår eller höst: Vår.

Flyg eller tåg: Flyg.

Kan du några andra språk än svenska: Finska, Inte alls bra men något iallafall. Engelska. Och nu i gymnasiet läser jag också Tyska, får se hur det går med den biten, men än så länge går det bra.

Har du några smeknamn: Ja de har jag. Haha inga av dem är speciellt vackra. Mina syskon och några av mina vänner brukar kunna kalla mig Jentti. Sen har jag ännu ett hemskt fult smeknamn som oftast bara används av Hannes och Marie, nämligen "kalles kaviar", eller bara "kalles" eller "kaviar".

Om du fick välja en tv serie, vilken skulle du välja att leva i då: One tree hill, eftersom det är en av mina favorit serier. Men också Chicago Fire eftersom det är så spännande.

Likes

Comments

Alltid när det närmar sig November börjar jag riktigt längta till Ruka. Efter att inte ha varit dit sen i våras så är det varje år lika kul att åka dit över lilla jul. Minns inte tillbaka när vi inte var där på lilla jul, så mysigt! På lillajul har de ju också Ruka Nordic där så då är det extra roligt att vara där och få se på världscups tävlingarna.

Ååh vad jag ser framemot att få skida, och åka lite snowboard också! 😃 Haha fortfarande en stund till lillajul men jag har något att se framemot.

Bilderna är från lillajulen och julen 2014

Likes

Comments

Jag har faktiskt haft en riktigt bra måndag förutom att det var väldigt trögt att komma upp ur sängen imorse. Skoldagen gick snabbt och jag fick läxorna snabbt undan gjorda när ja kom hem. Ett bodyburn pass på studioZ har jag också hunnit med. Efter burnen hade jag ännu nästan hela kvällen ledig för bara chill. Syster Sandra hade tipsat om en film på deras blogg, "Grace unplugged", så den har jag sett ikväll och den var verkligen toppen. Riktgt min typ av film.

Likes

Comments

Igår kväll firade vi Emma so fyller 17 år idag, grattis till dig! kvällen bestod av en massa lek, det blev som ett riktigt barnkalas, haha 😉 Emma bjöd också på en massa gott som hon hade bakat.

Likes

Comments

Idag hade vi tema dag i skolan "suit up and red lip day". Steg upp ovanligt tidigt idag för att göra mig klar, lockade till och med håret, inte så ofta det händer. Tror att det var tredje gången jag hade håret ner och inte har hade upp det i en hästsvans eller tofs i skolan det här året. Har nästan alltid håret uppe i tofs eller hästsvans.

PG's ettor, alla är inte med på bilderna.

PG's flickor.

PG's killar.

Likes

Comments