Header

​Alla prov är nu över för denna period, så skönt. Matteprovet var inte alls svårt och jag tror nog att det gick helt bra. Vi fick ut finska provet idag och jag blev godkänd, med marginal dessutom. Tycker att jag endast skriver om skolan nuförtiden men jag har inte så mycket annat på gång just nu heller, haha. 

Ikväll har jag bakat ​två​ kakor till Hannes & Maries förlovningskalas, och nu ska jag bara chilla framför datorn. Hinner nuförtiden nästan bara använda datorn för skolarbeten, hinner nästan aldrig kolla serier eller något annat på datorn, så nu ikväll ska jag göra lite sånt.  

Ett bildlöst inlägg denna gång. Hade!



Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ikväll prioriterade jag en stavgångs länk med Mamma, Sonja och Ida, före matteprovet som jag har imorgon. Tror att matteprovet kommer att få lida imorgon, kunde inte så mycket när jag försökte räkna igenom några uppgifter, men det tar vi då. Stavgångs länken var iallafall skön, vi gick i lite över 2 timmar i vby skogen. Kul att träffa Ida, det var ju en stund sen.

Likes

Comments

Det har varit en bra måndag, gillar dagar som denna. Jag skrev engelska prov och det gick väl sisådär men det känns som att jag inte vill sätta allt för mycket press på skolan, bara jag klarar det så är jag nöjd (nästan iallafall, haha). Ny period började idag också. Matematik, Fysik, Psykologi, Finska, Tyska och Musik står på schemat denna period, så det blir en fullperiod utan håltimmar, men det ska väl gå det också.

For ikväll till studioZ med Sandra på Bodyburn, så otroligt tungt. Har inte varit på bodyburnen sen i våras, men nu skall jag försöka åka varje vecka.

Idag kom också min DW klocka, gillar den stort och jag tror att den kommer bli flitigt använd.

Likes

Comments

Bara Sandra och jag som skulle äta hemma idag så vi orkade inte göra någon mat utan vi for istället till Mr.Bank på pizza.

Har inga planer idag förutom att fara på US ikväll.

Likes

Comments

Ikväll har jag bestämt mig för en hemmakväll, även fast jag inte har varit ut med kompisarna på länge. Kom just på att det är första fredagsfinalen i idol ikväll. Missade hela kvalvecka så har just kollat igenom lite klipp. Svårt att hitta någon favorit eftersom alla är verkligen så duktiga, mycket högre standard än tidigare år.

Tyckte att Axels kvalfinal framträdande var riktigt bra, tycker att denna låt är så fin också!

Av killarna är Frans också en favorit.

Av tjejerna gillade jag Amanda och Tove, även fast alla andra var bra också.

Likes

Comments

Aah vilken lättnad! Sitter just nu i soffa med Elin och vi har just lämnat upp finska provet, en så skön känsla. Hade ingen bra känsla inför detta prov, kändes som om jag kunde ingenting. Det gick bättre än förväntat men det gick inte bra heller. Men godkänd borded jag iallafall bli, vilket är det viktigaste! Nästa vecka har jag ännu engelska och matte prov sen är första provveckan över.

Två timmar kvar sen tar vi helg, ha en bra fredag alla!

Likes

Comments

I morgon börjar provveckan och jag är i fullgång med att plugga, haha nästan iallafall. Istället för att skriva ett blogginlägg nu eller surfa runt på andra bloggar borde jag läsaläsa!! När jag surfade runt på bloggar så kom jag till Daniel Wellington sidan och deras klockor är ju så snygga att jag var tvungen att beställa en. Tyckte att jag kunde unna mig själv det, hehe ;)

​Nu är jag nöjd och glad så nu kan jag läsa vidare!

Likes

Comments

Igår gjorde jag min blogglista här på bloggen. Ni hittar den i sidomenyn en bit nere på vänstra sidan. Läser förstås också andra bloggar än vad som står med på listan men dessa kikar jag in på ganska ofta. Brukar också läsa alla Autre's bloggar nu som då. Tips på bra bloggar tas gärna emot!


Likes

Comments

Det har varit en seg måndag, så trött hela dagen. Förkyld är jag också så det gör ingenting bättre. Efter skolan började jag nästan direkt med läxorna och jag satt och gjorde dem ännu klockan åtta!! Men skönt iallafall när jag nu har gjort all matte som jag missade under förra veckan. Efter att läxorna var gjorda fick Hannes och Marie med mig i gymmet, vilken tur, för skönt var det! Så ett bra slut på en trög måndag.
Nya tag imorgon! 😊

Likes

Comments

Sent på lördagskväll lyfte flyget från Mallorca och vi landade i Helsingfors ca halv fyra på morgonen. Efter det väntade ännu en 6 timmars bilresa men det gick bra eftersom jag sov hela vägen. Var ändå riktig trött när vi kom hem halv tio imorse så jag slängde mig på sängen och tog en tupplur. När jag piggnat till lite for jag till Lovisas för att göra lite läxor, hon var snäll och hjälpte mig så att jag kunde komma ikapp med det mesta jag har missat. Nu känner jag mig åtminstone lite mera redo för skolan, om jag bara kunde få någon sömn snart så att jag orkar upp i morgon...zzZ!

Vi hade en super skön vecka på Mallorca men visst är det alltid lika skönt att komma hem!

Bilderna är från resan till Mallorca

Likes

Comments