Header

Måndagar i skolan är alltid ganska lugna, skönt med en mjukstart på veckan. Skoldagen var dock ganska lång. Hade innebandy efter skolan, som också hör till skolans kurser, så jag slutade först klockan 16 idag. Men innebandy är ju bara kul så det gör inget. Kände mig riktigt vilsen idag på innebandyn eftersom det är så ovant när man inte har spelat på länge, men tungt och kul var det.
Hela kvällen har jag suttit med läxor, så har inte hunnit med något annat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gårdagen var riktigt rolig, inte bara kvällen utan hela dagen. Jag och Pernilla for till friends & brgrs och äta, det var riktigt gott eftersom jag inte har ätit det på länge.

Efter att vi hade ätit kom Elaine till stan och så for vi och handlade för kvällen när vi skulle göra tortillas.

Och veneziansk kvällen blev riktigt lyckad, tycker jag. Alla kompisar kom hit till vårt och här var vi hela natten. Vi lekte , dansade, åt gott och hade det bara annars trevligt.

Idag har jag jobbat mitt sista skifte vid fäboda, och idag stängde vid dörrarna för denna sommar. Skall ännu dit nästa helg och jobba när dom har ett bröllop där men mitt sista vanliga skifte hade jag idag. Lite tråkigt och skönt på samma gång.

En bra helg är över, imorgon tillbakas till skolan.

Likes

Comments

Det blev ändade planer ikväll eftersom jag fick sluta tidigare i jobb. Marie var så snäll och körde mig till kokkola så att jag kunde fara med mina vänner och fira Andrea som fyllt år. Vi firade henne med Hawaii tema och det blev en kalas kul kväll. Kvällen/natten avslutades med fotboll med hela gänget.

Bjuder på två väldigt okvalité bilder från kvällen.

Jennie och födisbarnet Andrea.

Ida och syster Pernilla.

Nu tar jag natt så jag också orkar fira veneziansk imorgon, Godnatt!

Likes

Comments

Hade skrivit ett blogg inlägg igår med tydligen hade det inte publicerats. Igår gjorde jag inget vettigt alls, eller läxorna förstås men sen sov jag mig igenom resten av kvällen. Har varit så trött denna vecka även fast jag tycker att jag har kommit rätt så tidigt i säng.
Idag är det fredag och helg vilket är super skönt. Så skönt också att jag varje fredag slutar 13.40 istället för kl.15 😊 Efter skolan idag for jag med Pernilla och Emelie till Mango house för att äta, gott med asiatiskt. Mamma och Pappa är borta nu i helgen också så det är lättast att äta på restaurang så vi inte behöver göra någon mat, haha!
Ikväll skall jag jobba och sen blir det troligtvis hemmakväll efter de.

Ha en fin helg och veneziansk!

Likes

Comments

Ursäkta för den dåliga uppdateringen men dagarna har verkligen varit fulla.

Gårdagen var full av program så jag hade ingen tid alls att blogga. Jag var i skolan halva dagen och direkt därifrån for jag på begravning. Efter begravning snabbt hem och äta innan jag for till jobbet, efter jobbet hade jag ännu flera läxor att göra.

Imorse vaknade jag sent, det var så jobbigt att stiga upp, hade halvt glömt bort att vi hade skolfotografering också så det blev lite bråttom. Skoldagen gick ganska snabbt och var inte så tung trots att den var fylld av tråkiga ämnen. Efter skolan hann jag bara göra läxor innan jag for i jobbet. Kom just hem och nu skall jag ta natt så jag inte är så trött imorgon.

Likes

Comments

Har jobbat hela dagen vid Fäboda, en stressig jobbdag med mycket folk. Fick just klart alla läxor, skönt att ha det gjort. Morgondagen är full av program så jag skall försöka komma mig i säng snart så jag orkar. Men först skall jag kolla igenom allt på alla socialmedier som jag missat under dagen, haha ;)

Ett bildlöst inlägg idag, har inte hunnit ta några bilder tyvärr. Godnatt!

Likes

Comments

Har haft en så skön dag ute vid villan, älskar sommar värmen som vi har nu. Har simmat en del och ätit gott. For sen direkt från villan till Kokkola för att fira Kent som fyllt 18år med en massa andra.

Likes

Comments

Från torsdag till fredag övernattade alla 1:or från pg vid pörkenäs, och tutorna. Vi hade jätte skoj med en massa program, tur med vädret hade vi också. Tutorerna hade ordnat riktigt bra program till oss. Jag lärde känna alla 1:or lite bättre också vilket är roligt.

Här kommer en bildbomb från de två dagarna, de flesta av bilderna lånade jag från Carolina's blogg.

Korvgrillning på G

Haha, här ser jag väldigt koncentrerad ut, resultatet av av bilden jag tog kan ni se på bilden här under, haha ;)

Årets tutorer i PG.

Alla 1:or och tutorer.

Tack för två roliga dagar och tack Carolina för bilderna!

Likes

Comments

Idag är jag inte alls lika förkyld och känner mig inte lika trött, så det gick riktigt bra att vara i skolan. Ikväll har jag cyklat till Elin för hon skull klippa mitt hår, tog nog bara topparna som var slitna. Efteråt cyklade jag vidare till Gamla hamn för att vara med några kompisar, det blev en skön kväll med lite volleyboll på stranden. Vilket sommar väder vi har nu. det kunde ju gärna ha kommit lite tidigare! Likes

Comments

Första dagen i Pg är avklarad, det gick riktigt bra, tror nog att jag kommer att trivas där. Denhär dagen blev väldigt tung ändå eftersom jag är så förkyld och hade huvudvärk hela dagen, så jobbig att vara i skolan när man är halvt sjuk.

Likes

Comments