Header

Skolstarten närmar sig med stormsteg, snart bara två veckor kvar av sommarlovet, helt sjukt. Det känns som om jag fortfarande går och väntar på att sommaren och värmen skall komma, men den kom nog aldrig. Även fast vädret har varit dåligt så har jag så här långt haft en riktigt bra sommar, en av dom bättre faktiskt.

Lite kan jag ändå se framemot skolan, rutinerna kommer tillbaka, träffar vänner varje dag och så börjar jag ju ny skola till hösten vilket gör det lite roligare, Nu hoppas jag på två soliga och roliga veckor, så jag kan ta ut det sista av sommarlovet.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag besökte jag café skorpan med Sandra, först åt vi deras glass, jag åt hallonsorbé och havtornssorbé, de va riktigt gott! Sen ville vi ännu ha chokladkaka och den var supergod den också.
Nu på kvällen har jag bara varit i jobb.

Likes

Comments

Idag reste Millie hem igen efter en månad här i Finland. Så trååkigt, men jag hoppas att vi ses nästa sommar igen. På måndakväll hade vi en avskedsfest åt Millie, det blev en lyckad kväll vi Solhaga men mycket folk.


Likes

Comments

Tänkte tipsa om en blogg nu på kvällskvisten.
Modefjanten.blogspot.fi (gick inte att länka bloggen)
Hon skriver som ni kanske hör på namnet, om mode och lite annat. Hon har så sjukt fina kläder och sätter upp en massa fina outfits. Själva henne känner jag från oxhamns, vi ses väldigt sällan nuförtiden när vi inte går i samma skola längre men jag önskar att vi skulle ses oftare.

Till hösten börjar jag dock i samma skola som två av tjejern- från de gamla oxhamns vännerna och så får jag Lovisa med mig. Och även två av mina närmaste vänner går där, så jag har på känn att det kommer bli bra.

Likes

Comments

Dagarna bara flyger förbi, de gjorde även jakobsdagar. Hann inte alls vara mycket på jakobsdagar iår, men de gör nog inget. Lite av Satin Circus och lite av KAJ hann jag ändå se, och på lördag var jag på Jaro match också. På lördakväll hade vår kör Cantate midnattskonsert i kyrkan.
Några bilder från de senaste..

Likes

Comments

Har inte varit med Julia sen vi slutade skolan, har bara sett och pratat med henne sådär snabbt. Men idag så for vi till stan, jag lunchade på banks och sen ville Julia till Fredrika cafe. Sen köpte vi jordgubbar och for till Gh en stund.
Kul att var det att träffa henne igen.

Likes

Comments

Somnade vääldigt tidigt igår på soffan, så fick en lång natt och den var så välbehövd. Känns som jag inte haft någon långnatt på evigheter. Har haft en ledigt dag idag så har kollat lite serier och bara chillat.
Ikväll har jag hängt med Lovisa en stund. Vi for till stan på en glass och satt i skolparken och pratade om allt som hänt sen senast vi sågs, vilket var när vi var till Hesa. Helt otroligt vad tiden går fort! Sen for vi till Gamla hamn på en liten picknic.

Likes

Comments

På tisdag hade jag ledig dag, det råkade också Ida ha så då hängde jag med henne en stund. I brist på annat att göra målade vi en stol från vit till blå som Ida skulle ha till sitt rum.

Idag jobbade jag från 13-20, och på kvällen for jag, Pernilla, Millie, Jenttu och Pamela på picnik till Fäboda.

Likes

Comments

Idag har vi varit på möte i Esse, blev ganska bra väder till slut så vi behövde inte frysa alltför mycket. Till kvällen umgicks vi med tre amerikaner (Millie, Heather, Josh) och en hel bunt av oss finnar. Vi spelade volley och annars bara pratade. Ikväll var det också det sista vi såg av Josh eftersom han flyger hem till USA imorgon.
Idag flyttade Millie också från oss till Jenttus.

Imorgon börjar jag jobba igen efter en vecka ledigt, godnatt!

Likes

Comments

Hade bestämt mig att jag skulle iväg på träning imorse med ett gäng mäenpääare, Bella var den som drog träningen. Jag kom mig upp ur sängen även fast jag sovit väldigt få timmar.
Ett bra pass och sen blev vi bjudna på frukost hos Bella och Tomas.

Igår kväll var vi på us, till stan och äta lite mat och till sist ännu till Fäboda. Iskall vid Fäboda, man kunde inte tro att det är juli!!

Likes

Comments