Header

Lördagen alltså, heeelt otroligt kul. På dagen strosade vi runt i borgå, trevligt de!

Och på kvällen 1D konsert, resans höjdpunkt. Det var helt suuuperbra, sån stämning och feelis på stadion. Så glad att jag köpte en biljett för de var helt klart bäst, långt över mina förväntningar. Man fick ju inte ha några systemkameror, så endast mobilbilder, som är uurdåliga. Jag var nog också nöjd mer våra platser, på bilderna ser det ut som det skulle vara kilometers avstånd eftersom dom är tagna med mobilen men platser dög nog riktigt bra och vi såg bra. Minnet på telefonen blev full med det samma eftersom jag filmade så mycket.
Men här kommer några bilder..

En fantastisk kväll, med en fantastisk vän! ❤️

Nu skall jag återuppleva konserten lite till med alla filmer som jag filmat, Godnatt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kom fram hit till Borgå en 6 tiden ikväll, ja vi sover här i Borgå hos några bekanta till Lovisa. Har aldrig varit i Borgå förr men det är mysig stad. Har hunnit köra runt här på lite "sightseeing", haha ;)

Godnatt!

Likes

Comments

Nu är vi påväg mot Helsingfors, kommer bli så kul! Uppdaterar mera sen.

Likes

Comments

Dålig uppdatering men jag skyller på det urtråkiga vädret, regn varje dag. När det regna jobbar jag eller så sitter jag inne och kollar nån serie.
Igårkväll dock så kom Ida hit, vi gjorde inte så jätte mycket men trevligt med sällskap.

Jobbade några timmar vid Fäboda idag, vädret var så dåligt så jag slutade lite tidigare. Imorgon far jag iväg till Helsingfors med Lovisa, och på lördag blir de 1D konsert, kul!

Likes

Comments

Något som verkligen irriterar mig är att jag inte kan bättre finska än vad jag gör. Varje dag får jag konstatera samma sak, att jag är urdålig på finska. Här i lilla Jeppis klarar man sig ganska så bra på enbart svenska, men visst är det jobbigt när det kommer finska kunder till Fäboda och jag hamnar att fråga hjälp med finskan. Jag försöker men det är svårt när ordförrådet är så litet. Vissa dagar förstår jag bättre men vissa dagar står det helt stilla. Hoppas och vill att jag en dag kan prata flytande finska, eller iallafall så att jag förstår och kan prata så att andra förstår.

Ja ni ser, finska är inte det lättaste språket.

Likes

Comments

Spa med Marie å Pernilla efter jobbet, bra så! Nästan föör varmt i spa när solen gassade på ikväll.

Likes

Comments

Midsommaren firade jag på fredag och det blev en riktigt bra kväll. For först till Jenttus och därifrån moppade vi iväg till Risöhäll. Där spelade vi volley och en hel del fotboll, ljuger inte när jag säger att vi spelade fotboll nästan hela kvällen, men kul var det. Idag Lördag jobbade jag kväll och gjorde inte mycket före jobbet heller eftersom jag var så trött. Men när jag kom hem från jobbet hade jag ingen lust att sitta hemma så jag for till Jenttus. Blev ingen lång utekväll men sparka lite boll hann vi göra även ikväll!


Under allt fotbollsspelande hamnade bollen i vattnet ett antal gånger, här var det Amandas tur att hämta den 😉

Godnatt!

Likes

Comments

Idag for jag iväg på en cykeltur med Jennie. Efter en bit så började det spöregna, men vi fortsatte och fick ihop till två timmar som var målet. När jag kom hem åt jag en picadeli sallad, de var gott. Sen en varm dusch, och strax kommer Jennie, Amanda och Pamela hit för att planera tills Millie kommer hit till Finland. Det ska bli såå kul att träffa henne igen, snart bara en vecka kvar!

Likes

Comments

Idag hade jag intervaller på schemat, så jag for iväg till centralplanen. Som tur så var Sandra så snäll att hon följde med för att hålla mig sällskap. Till kvällen så hade jag jobb, en lugn kväll vid Fäboda.

Likes

Comments

Spenderde eftermiddagen i Kokkola med systrarna, lite shopping och mat på Pedrina's. Var inte alls på shopping humör idag vilket ledde till att jag inte hittade mycket. En tröja, långklänning och ett par skor. Skulle verkligen behöva mera kläder men bättre shoppinglycka nästa gång kanske.

Likes

Comments