Header

Några dagar sen sist. Denna helg har jag haft ledig både lördag och söndag eftersom jag hann städa allt redan på fredag. Så de har varit en skön helg! 
Idag började jag med en 10km länk och sen vidare till bönhuset för att sjunga.

Vappen firade jag vid en villa i larsom, blev nog riktigt kul!
Ha en bra söndakväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måndagar är så bra nuförtiden. Att börja 10 gör att hela dagen blir bättre. När jag kom hem så hämtade jag mina träningstights från I can I will, så bekväma! Så förståss var jag tvungen att testa dom med ett pass i hemmagymmet. 
Smoothie är något som jag nästan alltid äter efter träning, så gott och enkelt!

Likes

Comments

En onsdag med skolan och körövningar, inte mycket annat. I skolan blir allting lugnare och lugnare men fortfarande så har vi några "arbeten" som skall lämnas in och prov att skriva. Maj månaden kommer bli ganska fullproppade, speciellt helgerna. Eftersom jag nu i maj månad både städar och jobbar vid Fäboda så kommer dom flesta helgerna bestå av jobb. I juni fortsätter jag dock bara vid Fäboda. Sen nu i maj är det stafettkarnevalen också, så dit försvinner en helg. Hoppas att maj går snabbt så vi kan få sommar och sool!!

Nu när maj kommer så tänkte jag bjuda på en tb till Paris resan i maj förra året. Det är en stad jag absolut nångång vill tillbakas till, så fin stad! När vi var där hade vi ett toppen väder, vilket gjorde allt ännu bättre. Så här kommer några (många) bilder från Paris resan 2014.


Närmaste resan just nu är Mallorca till hösten, det ser jag fram emot. Men nu först ska vi ha sommar här hemma.

Likes

Comments

Denna söndag har varit väldit låång, men skön. Började med en morgonlänk med mäenpää quinnsen. Behövdes med tanke på att vi idag anmälde oss till korsholmstafetten som är 14.5, det blir kul!
Resten av dagen har jag gjort så lite som möjligt. Nu ska natt så jag orkar med en ny skolvecka.


Likes

Comments

Idag började jag med intervaller i hamnskogen tillsammans med Sandra, Pernilla, Ida och Karin. Så skönt när man är klar.
Efteråt for jag och jobba. Nu är jag hemma igen och skall hoppa i duschen!


Likes

Comments

Ikväll hade jag tänkt fara ut med kompisar men sen så stannade jag niog hemma ändå. Jag, Pernilla och Emelie gjorde mat åt Viktor och hans kompisar. Det blev grillat och äppelpaj till efterrätt.
Så det har vi sysslat med hela lördagskvällen, och nu är jag riktigt trött. Skönt när det är söndag och ledig dag imorgon!


Likes

CommentsIkväll när när jag kom hem från jobb så blev det grillat, med en sprillans ny grill och allt! Det var så gott efter att jag inte hade ätit sedan kl.11. 

Godnatt!

Likes

Comments

Gårdagen bestod av träning vid fitness, skolan, bodypump vid studioZ och så hjälpte jag Hannes att fixa ihop en ställning till gymmet. Kul med lite nya grejor till hemma gymmet!
Idag är det fredag vilket betyder vanlig skoldag och jobb nu på kvällen. Gillar inte fredagar, konstigt va!? Söndagar är bäst, fö då är jag heelt ledig!


Likes

Comments

När jag kom hem från skolan idag så hade viktor kommit hem från Florida och han hade köpt med sig hem Vs parfymer och bodylotions till jag, S och P, superkul och snällt. Vi har några från förr men dom börjar vara slut, så de kom passligt!

Ikväll for jag med Marie på en stavgångs promenad till Fäboda.

Nu måste jag göra en fysik presentation om norrsken, lycka till säger jag!
Likes

Comments

Igår var jag i skolan, tränade och fixade skolarbeten. Idag såklart också skolan men sen dess har jag inte gjort mycket. Ligger i sägen med sjuk mage, troligen pga något jag ätit. Hoppas de går om snart så kanske jag hinner träna lite ikväll också.
Något som riktigt skönt är att vi har kanppt haft några läxor alls den senaste veckan, man märker att det börjar vara vår. Kan också bara vara tillfälligt men man hoppas ju inte det. Likes

Comments