​Hejsan på er!
Just nu sitter jag bara och tar det lugnt, det har jag gjort nästan hela dagen..

Jag vill faktiskt träna, men jag är för lat som vanligt hehe... Nej men är faktiskt inte så lat egentligen, jag har bara för lite motivation och inspiration. Jag vill träna varje dag , men vi får se om jag kommer palla det. Jag tränade förut men det avslutades snabbt, jag tappade lusten för att träna och allting gick åt skogen. Jag kände inte så mycket behov av att träna just då, men nu är det värre, vill också få 'Beach Body', vem vill inte det egentligen. Sedan så känner jag mig även betydligt mer piggare, fräschare och gladare när jag tränar. 

Äntligen är det sommarlov! Känns så sjukt skönt att slippa massa plugg och stress. Har inte så många planer inför sommaren egentligen, förutom att umgås med de jag känner. Jag vill åka till någon storstad och shoppa också, så kul! Jag behöver verkligen köpa lite sommarkläder nu när sommaren är här.

Nu när jag det är sommarlov så har jag mycket tid att träna också, då slipper jag plugg och stress som tar över mig.

Har dock inte fått en sommarkänsla ännu, det är inte såpass varmt och det känns inte lika kul med sommaren längre.  Dels för att inte så mycket händer, det var roligare när man var lite mindre.

Men jaja, jag ska faktiskt träna nu för jag ska verkligen göra det, det har jag lovat mig själv. Efter träningen så händer inte så mycket, ska bara ta det lugnt hela kvällen ut.

Ha en skön Lördag! Hadee

Likes

Comments

Hejsan!

Jag tänker berätta lite om vad den här bloggen kommer handla om.

Jag kommer berätta lite om hur min vardag har sett ut under vissa dagar, lägga upp tips på olika produkter jag har använt upp eller använder just nu, eller bilder på snygga kläder och outfits och sånt. 

Jag är då inspirerad av mode och skönhet , så det är därför denna blogg kommer handla om det (obviously)!

Jag har väldigt svårt att komma ihåg saker, så jag kommer antagligen att glömma bort att blogga väldigt ofta...  Well well vi får se hur det går, det är värt ett försök iallafall! För jag tycker det är roligt så ;)

Men hoppas att ni kommer gilla denna blogg iallafall , dock kommer nog ingen läsa den men vad gör det om 10 år hehe...

Jag gör detta för att det är kul iallafall, och kanske lyckas inspirera någon en dag.

Ha det bra så syns vi snart! Hadee 

Likes

Comments