Om man får drömma...

En av de största nackdelarna med att bo litet, i alla fall som inredningsintresserad, är att man aldrig får plats med precis vad man vill utan tvingas kompromissa. Om man som jag gör till och med bor med sambo litet så blir det självklart ännu svårare då möbler och inredning inte bara ska fungera storleksmässigt utan även spegla bådas stil, vilket inte alltid är det enklaste. Vi har ändå lyckats få ihop det hyfsat bra här hemma. Han har sin lilla datorhörna där han (i princip) får inreda hur han vill, och jag har resten haha. Lagom rättvist!

Prylarna ovan hade däremot inte varit helt fel att komplettera med. Särskilt postern som påminner om hemhemma, eller tékannan och några extra tékoppar. Glasen får mer än gärna också flytta in och självklart Chesterfield fåtöljen... Den har varit en dröm länge, något orimligt dyr dröm för studentplånkan dock...

Okej, jag ger upp. Ge mig ALLT tack.

Inlägget innehåller adlinks.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här har jag bosatt mig idag! Nästan lite chockerande att rumpegumpen min inte växt fast i skrivbordsstolen med tanke på att jag inte varit ute på hela dagen... Oops.

Släng på faktumet att det blivit alldeles för många koppar kaffe och att jag eventuellt ätit upp hela veckans plugg-fika under eftermiddagen och du får ett strålande recept på hur mina tentapluggsveckor brukar se ut. Oh well, så får det bli ibland. Det viktigaste är att pluggandet blir gjort, och gjort blev det idag.

Nu tänkte jag ta en snabbis promenad och hämta posten (who am I kidding... Får i princip aldrig post). Sen blir det nog sista rycket, kanske "testköra" en gammal tenta eller så.

Och eventuellt en till kopp kaffe...

Någon som är intresserad av studieteknikstips? Funderar på att knåpa ihop något efter tentan. Är absolut inte någon guru, men har definitivt haft min egna lilla omgång av "trial and error" under studietiden, så något kan jag säkert bidra med! Håll utkik.Likes

Comments