#recensionsex 4/5 till ”Stormsteg” av Anneli Olsson

#recensionsex 4/5 till ”Stormsteg” av Anneli Olsson @forfattaranneli , del två i Alva Bergman-serien, utgiven av Tawera förlag.

”Stormsteg” är uppföljaren till ”Fritt fall” som jag rekommenderar att du läser först för att hänga med bättre i handlingen och ha en djupare förståelse för alla #karaktärer . Och vilka #fantastiska #resor Alva gör i #bok 1.

Dessa #feelgood #romaner erbjuder skön #avkoppling med lite #verklighetsflykt då man följer allt #drama kring Alva och hennes #bekymmer med #kärlek och #vänskap . I denna #uppföljare befinner hon sig i #Gävle , #Uppsala och #Oslo .

Det jag uppskattar mest från Olssons #böcker är hur de väcker min #reslust samt #nyfikenhet .

Lite irriterande är det hur Alva fattar beslut ibland då jag har sagt högt ”Men, hur tänker du nu?” och ”Argh”. Då har Olsson lyckats få med mig som #läsare då jag egentligen inte är alltför ”erfaren” feelgood-läsare.

Spoiler alert! Jag håller helt med @helenaferry i att vi är Team Benni. Hon är ju en fantastisk kvinna! Vad gör Alva med killarna egentligen? Snälla Alva (och Anneli), låt henne fatta bättre beslut i den tredje boken. Pretty please!

Jag är så #tacksam för detta #recensionsexemplar . 🙏🏼

#anneliolsson #taweraförlag #alvabergmanserien #böcker #bookstagram #books #booklovers #boktips #bokbloggare #bookfluencer #bokslukare #bokblogg #lästips #böckerpåinstagram #bokinsta #bokfantast #bokinstagram

Gillar