Vardag

Oj oj oj vilken dag det blivit.
Började dagen med att vakna 1.5h innan alarmet, hittade då en jätte glad Kian som vänta på mig i sin säng.
Sedan vart det att koka gröt, få i Kian frukost, försöka väcka André (misslyckades totalt) sen åt jag frukost och tog mina vitaminer.
Försökte sedan väcka André igen (misslyckades igen) sen 15 minuter innan vi skulle gå jo då kommer han gäspande upp från våran säng.

På med kläderna på barnen och sedan iväg mot förskolan. Stannade vid ett Café på vägen och köpte macka plus en frukt som André sluka i sig medans han nöjt satt i vagnen.
Efter att jag lämnat av André så begav sig jag och Kian för att handla. Först vart det dollar store för lite hushålls produkter och sedan vidare mot netto för att handla mat.

Efter att ha sprungit upp för alla 3 trappor 3 gånger så var vi sedan hemma och satte oss ned i soffan 10 min och sedan kom Vicky över på sin rast.
När hon väl gått igen så var det bara på med skorna igen för att hämta André. Ringde försäkringskassan på vägen samt hämtade ut ett paket.

När jag hämtat André så tog vi en tur till leklandet och lekte av oss samt tog en fika. Tänkte vara där tills Markus sluta så kunde vi gå hem allihopa men han behövde jobba över så vi gick hem själva i stället.

Nu har kian badat, vi har ätit middag, Kian sover och André tittar på tv.
Om ca 1h kommer Markus hem och då ska jag lägga mig i ett bad och bara koppla av.

En fullspäckad men underbar dag.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229