Vardag

Nu är det bestämt.
Nästa år, år 2020 så ska Markus och jag gifta oss.

Jag kan knappt tro att det är sant.
För 5 år sedan ville jag inte ens binda mig med en karl ens skaffa barn. Nu står jag här idag med den enda mannen som någonsin fått mig att vilja skaffa familj, den enda mannen som lyckats få mig att känna mig så trygg och älskad att jag vill leva med han livet ut.

1 år kvar och mycket planering att göra men först ska vi ta oss förbi Kians dop först då det är viktigast just nu.

Bilden är på när vi förlova oss för 2 år sedan.
Jag ska dock få en ny förlovningsring då min blivit så ful genom åren. Har mina ögon på en i rosé guld som jag älskar så mycket.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Christina
Christina,
Grattis får jag väl säga. Du kanske inte ska bli så arg när folk undrar när du trots allt har skrivit det i din blogg. Om du inte vill bli ifrågasatt så tänk på vad du skriver. Lycka till!
Anna
Anna,
Du får som sagt vad räkna med sånna kommentarer, har man blogg får man räkna med vissa kommentarer samt att folk undrar!

Sen undrar jag med hur man tänker kring giftemål när man nyss mått psykiskt dåligt och beredd på att gå isär med den man älskar och sen från ingenstans helt plötsligt ska gifta sig?

sedan hur har ni råd med allting? Verkar som att ingen av er jobbar? verkar som din sambo alltid är hemma och du söker nya jobb hela tiden så får du behålla jobben?

(Inga frågor är dumma)
ha en bra dag! 🌸
Jenka
,
(inga frågor är dumma) håller jag kanske inte med om. Ställer man frågor om något/ påstår något som du i detta fall så kanske man ska ha all fakta innan.nouw.com/jenka
Jenka
,
Min sambo jobbar men när man skaffar barn så finns det något som kallas föräldra ledig (trodde de flesta visste om det) men men tydligen inte allmänt kännt. Sen så har jag precis börjat på mitt jobb. Så hur vi har råd med allt jo som jag skrev ovan så finns det något som heter föräldra ledighet vilket leder till något som heter föräldrapenning, alltså en inkomst. Sen finns det något som kallas sparande, vet inte om du lärt dig det än men man kan faktiskt spara pengar. Annser du att det inte finns några dumma frågor så kan jag inte påstå att det finns några dumma svar då. Varsegod för utbildning👏🏻nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229