Vardag

Negativitet....
Vi är alla väldigt negativa av oss vilket är förståeligt då det är lättare att se de negativa/dåliga sakerna ur varje situation än de bra och positiva. Dock kan man inte leva med en massa negativitet.

I början av 2017 så gjorde jag en ändring i mitt liv.
Vad som än händer så ska jag alltid hitta det lilla positiva i varje situation för att få mer ork till att gå vidare och jag har blivit riktigt grym på det. Jag försöker hela tiden sprida min positivitet och få andra att tänka annorlunda med.

Vi kan ta 2 exempel.

1. Jag lever med IBS vilket de flesta vet är väldigt jobbigt och jag har enorma problem med mina tarmar.
Detta har gjort så jag måste äta en bra kost och röra på mig mycket vilket gjort så jag mår bättre fysiskt och psykiskt samt har mycket mer energi.

2. Olyckan med bussen förra veckan som ni kanske läst om på bloggen, om inte hittar ni det Här!
Skrev ju som sagt ett inlägg om det och det positiva som då vart från olyckan är att min blogg och det inlägget fick en del uppmärksamhet så min blogg steg på topplistorna.

Ska vi ta några ur skönhetsperspektiv med?

1. Är du missnöjd över din näsa och tycker den är för stor? eller har du eventuellt en skönhetsfläck eller födelsemärke som du inte tycker om? Se det så här i stället, det gör så du sticker ut, något extra med dig som skiljer dig från andra, du är extra speciell och unik.

2. Har du mycket ärr som du tycker gör dig ful? eller är du mamma och har massa stretchmarks?
Vet du vad? De visar att du gått igenom mycket att du kämpat dig igenom något och överlevt. Det visar att du har levt och fortfarande lever.

Kan ni lova mig en sak efter ni läst detta?
Vet att det kan vara svårt men vill bara att ni FÖRSÖKER. försök från och med nu att hitta det lilla positiva i varje situation.
Det kommer göra allt mycket lättare, de kan jag lova er.

Jenka

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229