Vardag

En person som körde en värde transport tutta som en galning för att varna så många som möjligt när lastbilen kom och många lever tack vare det, en annan såg lastbilen komma och knuffa in folk i ett trapphus och han precis slänga sig ur vägen själv, en med utländskt bakgrund delar ut frukt till poliserna, folk går ut med att deras dörrar är öppna för att ge skydd och mat, poliser sprang emot faran utan att tveka när andra flydde.

Is har inte fått ned oss på våra knän, de har inte visat oss svaga utan tvärt om. Det har visat oss nu att vi är ett starkt land med en befolkning som riskerar sitt eget liv för att rädda andra.
När det väl gäller mellan liv eller död så tvekar vi inte utan vi agerar och hjälper.

Vi har en underbar poliskår som gör allt för att hjälpa oss och för att vi ska känna oss trygga.
I stort sett alla som bor i vårt vackra land spelar ingen roll vilket ursprung vi har utan vi ställer upp för varandra.

Nu hoppas jag verkligen att politikerna kan hitta en lösning på detta så att det inte händer igen och så de som kommer till vårat vackra land och som verkligen visar att dom är värda att få stanna inte blir lidande av detta.


Denna flagga är inte rasistisk. Det är en flagga som står för jämställdhet.
Dessa färger står för att vilken hud färg du än har, vilken sexuell läggning eller ursprung spelar ingen roll. Du är den du är och du ska bli accepterad och älskad. (så länge du ej gör massa brott)

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229