Vardag, Graviditet

Idag var jag som jag skrev i förmiddags hos läkaren.
Vart ett väldigt förbryllande möte men det gick väl någorlunda bra ändå.

Mötet var för att prata ihop oss och se om jag ska få igång sättning tidigare eller på grund av de olika gravidrelaterade besvär jag har och icke gravidrelaterade besvär. Det vi kom fram till är att i gravid vecka 38 kommer jag få en tid på förlossning och några dagar innan det ska jag få tid hos barnmorskan. Hos barnmorskan ska jag få en hinnsvepning och väl hos förlossningen så ska dom se om jag mjuknat något och om jag har det och de har plats för mig så ska dom göra ett försök på en igång sättning.
Det känns ganska bra ändå. Möjligheten är ju ändå inte helt stängd.

Det som får mig att sucka djupt är att jag berättade för läkaren att jag var inlagd för inflammation i bukspottkörteln för några veckor sedan varpå hon läste min journal om det.

Det konstiga är att först nä jag var på akuten och dom meddelade mig att jag blir inlagd så sa dom då också att dom på proverna upptäckt en inflammation i min bukspottskörtel.
Dagen efter då jag fick träffa en läkare innan jag blev utskriven så säger den läkaren att jag hade/har en irritation i gången och början på inflammation i bukspottskörteln. Inte alls lika illa som jag först fick besked om med andra ord.

När läkaren idag då läser i min journal nej då står det att dom upptäckte på prover att jag har en infektion någonstans i kroppen men dom vet inte vart och att mina värden var lite bättre så därför fick jag åka hem men med provsvar som fortfarande indikerar på en infektion i kroppen.

VA???
Så jag går alltså troligtvis fortfarande med en infektion i kroppen (där av att jag mår så kasst) men läkarna vet inte vart och i stället för att ta reda på det så sätter dom mig på fastande med dropp i 1 dygn och ser att mina värden går lite mot det bättre och sedan bara skickar hem mig. Bara jag som tycker detta är extremt konstigt?

Jenka

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
,
Åh så surt, hoppas det blir bättre! Kram <3nouw.com/elinelmersson
Jenka
,
Ja de hoppas jag med, men allt har ett litet roligt sätt att alltid lösa sig i slut ändan :pnouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229