Vardag, Graviditet

Detta är inget betalt inlägg eller samarbete utan vill enbart dela med mig av våran erfarenhet av skötbordet vi köpt.

Detta skötbord köpte vi in från Jollyroom.se och det kostar 699kr
Ni hittar skötbordet HÄR!

Skötbordet är i plast men ingen nackdel för det. Längst ned har du ett stort förvaringsutrymme där vi valt att ha alla blöjor.
Sedan har du ett plan till som är uppdelat i 3 fack. Där har vi ett fack till Kians kläder/pyamas som han haft dagen innan och som ej är skitiga och fack nummer två samma sak fast för André. I det tredje facket har vi våtservetter.

Sedan har du på sidan av själva skötbädden 4stycken lådor där vi valt att ha D-vitaminer, babyoljor, duschkräm, pysventiler osv. Lätt att få tag på och när till hands. Sedan har du skötbädden högst upp. Under den finns det en badbalja.
Du lyfter bara skötbädden åt sidan så har du tillgång till den. Sen har du en slang som du låter vattnet rinna ut genom när du är klar.

Hela skötbordet står på hjul och alla hjulen går att låsa så det ej flyttar sig.
Vi har vårat skötbord i en avlägsen del av vardagsrummet. När det är dags att bada Kian så kör vi in det jätte lätt i badrummet, fyller upp badbaljan och badar Kian. Därefter låter vi vattnet rinna ut i våran golvbrunn.

Är så extremt nöjd med detta skötbord, väldigt smidigt och jätte lätt att bada bebis när du är själv med just för hur smidigt skötbädden fälls av och på. Man gör det lätt med en hand medans du har bebis på andra armen.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229