Vardag

#nouwautumnchallenge

Många ser hösten som något kallt och jobbigt.
Klockan ställs om, alla löv faller till marken, dagarna blir mörkare och det blir kallare ute.

Jag tycker att hösten är något mysigt och helt underbart.
Du får tillfälle att mysa ned dig i soffan med en varm dryck, tända ljus och massa filtar.
Du kan äntligen plocka fram alla mysiga stickade tröjor som dammat i garderoben för länge och du kan njuta av de varma höstfärgerna som hösten ger.

Tänkte dela med mig av mina bästa hösttips som alltid gör min höst helt fantastisk.

1. Tycker du om att sminka dig? Passa på att utnyttja höstens alla färger till att göra en riktigt mysig höst makeup. Utmana dig själv lite med den där orange och bruna skuggningen du i vanliga fall inte använder.

* * * * *

2. Är du en frusen person? Kanske en riktigt mysig och gosig människa? Köp på ett lager med härliga doft ljus och så fort mörkret faller mot slutet av dagen så tänd en massa ljus och släck alla lampor. Du får en härlig doft i ditt hem, värme från ljusen och oftast känner man ett väldans lugn inombords. Tänk bara på att du ska ha en brandvarnare i hemmet ifall olyckan är framme.

* * * * *

3. Stickat... Alla älskar vi väl stickat? Oftast riktigt snyggt och bekvämt sen ska vi väl inte ens börja om hur mysigt det är...
Dra fram alla stickade plagg i garderoben och rocka dom till ett par snygga stövlar. Har du inget stickat? Nej men sitt inte där och deppa, ta tillfället i akt och gå på en galen shopping turné. De finns i så många olika former, färger och modeler så det är ett paradis.

* * * * *

4. Har du mindre barn hemma? Ja men varför sitter du framför datorn i sånt fall???? Ut och rocka loss i de där lövhögarna. Min son älskar det och hur mycket värmer inte ens barns leende och skratt. En gratis värme källa bara där...

* * * * *

5. Använder du mycket sociala medier? Tycker du om att fota? Då har du en underbar chans nu. Hur mycket kan man inte göra med höstens alla färger. Passa på att få in lite nya snygga bilder.

* * * * *

6. Ställ dig upp, pälsa på dig med kläder och gå ut. Nu när du är ute så gå och plocka lite granris, löv, kottar osv och sedan går du hem igen. Nu har du en massa bra material för diverse olika pyssel samt att du kan göra otroligt fina dekorationer med detta.

Jenka

Gillar

Kommentarer

astridakeson
,
Hösten är verkligen den bästa årstiden enligt mig! Älskar att man kan ta så himla fina bilder & att det bara är så allmänt mysigt hela tiden<3nouw.com/astridakeson
Jenka
,
Känner samma sak, älskar allt med hösten. 😃nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229