Vardag

Idag har jag fått en underbar start på dagen.
Gick upp vid halv 7 med André och klädde på han samt borsta tänder innan det vart en lugn promenad till förskolan där han äter frukost. Väl hemma igen så vart det frukost dags för mig och sedan gör mina morgon rutiner i form av att tvätta ansiktet osv.

Har passat på att städa lite på morgonen då jag mår mycket bättre energi mässigt om jag kommer igång med dagen tidigt. Rensat ut lite produkter som min syster ska få och nu sitter jag i soffan och ska planera inför helgen.

Inköps lista ska skrivas samt att jag ska skriva en ekonomisk uträkning som jag gör varje månad. Jag är väldigt noga när det gäller att hålla koll på ekonomin så skriver alltid ned i en bok jag har för just det. Skriver då vad för räkningar som ska betalas denna månad och hur mycket dom ligger på. Sen bokar jag för när de är betalda och sen skriver jag hur mycket inkomst vi båda fick från våra jobb och räknar ut hur mycket som ska till mat, sparande osv.

Igår kväll fick vi en underbar överraskning när jag öppna ytter dörren. På våran trall står det en gung häst som ser ut som hästan från Toy story. Då har en granne till oss frågat Markus när de väntade på bussen under morgonen om det vart något André skulle kunna vara intresserad av och sen hade de lämnat den när de vart ute och gått med hundarna.

André vart helt överlycklig och börja rida på den på en gång. Man blir så glad över sina grannar och vi har haft turen att bara fått bra och trevliga grannar.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229