Mode och skönhet

Igår när jag skrev inlägget 3 år sedan jag träffade dig så tyckte jag det skulle bli kul att skriva detta inlägg. Tänkte här nämna olika 5 "saker" som var typiska jag inom mode och skönhet för 3 år sedan.

1. Nude lip med glans
Jag tyckte inte om läppstift på den tiden och kände mig inte alls självsäker i det så jag hade och då menar jag alltid när jag festade fondation/concealer på läpparna och sedan en genomskinlig läppglans uppe på. Snyggt? Jag tyckte det då dock kan jag inte sminka mig utan läppstift idag.

2. Bort med luggen
Jag hatade att ha helt utsläppt hår, jag tyckte inte jag passade i det för fem öre så det jag alltid gjorde när jag skulle göra mig extra fin var att ta hela luggen och tuppera lite, men bara lite och sedan lägga det över huvudet och sen sätta fast det med hårnålar mitt på huvudet.
Då var luggen ur vägen och jag tyckte jag såg ur snygg ut. Har nog inte gjort så på 2 år i alla fall.

3. Glitter, glitter glitter
Jag älskade att synas och ju mer glitter och glans det var över mig när jag skulle festa desto bättre.
Så man såg alltid mig med massor av skimriga och glittriga smycken och väldigt ofta någon glittrig topp. Hade jag inget glitter på kläderna så vart det extra glittriga och flashiga smycken samt ögonskugga. Nu lever jag efter desto "vardagligare" och enklare klädseln ser ut desto bättre.

4. Push up till ögonbrynen
Var ju tvungen att vis goodisarna så push up BH som tryckte upp brösten så mycket det bara gick var alltid ett big YES för mig då de var fest. Sen hade jag gärna väldigt tajta kläder så mina kvinnliga former syndes så mycket som möjligt.
Nu vill jag spy bara av att se en bomb Shell bh i stort sett och får klaustrofobiska känslor av tajta kläder så kör gärna på tights och någon snygg men skön topp när jag festar.

5. Bruna skuggningar
Jag körde alltid på en guldig och brun sotning av ögonen på den tiden. Vad blending brush var visste jag absolut inte så här var det kanter åt alla möjliga håll, men snygg kände jag mig ännu en gång. Jag använder mig oftast av brun skuggning nu för tiden med men oftast då en betydligt ljusare variant samt att jag är lite bättre på teckningen nu för tiden.

Lägger upp lite gamla bilder från den tiden så kanske ni förstår vad jag menar.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
,
Kul inlägg! 😊
nouw.com/livetsomemelie
Jenka
,
elinaolsdotter
,

Bra inlägg! ☺️

nouw.com/elinaolsdotter
Jenka
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229