Vardag

Jag hade inte tänkt att skriva om detta förens vi vet mer men nu är jag så trött på alla bakslag och aldrig få känna riktiga glädjen över att vara gravid så jag måste skriva om det.
Kanske har ni några tips på hur jag ska gå till väga?

Det är så här att jag hade min senaste ägglossning i början av november. Närmare sagt andra veckan. Detta vet jag då min son inskolades den veckan och jag hade min ägglossning samtidigt.
Jag kommer dock inte ihåg när jag fick min mens. Dum som jag var så skrev jag inte upp det denna gång men jag gör det alltid annars.

Tisdagen den 26 december så kände jag mig illamående och gjort det några dagar och lite knepig i magen. Kände direkt igen symtomen och sprang in på toan och gjorde det första testet som visade starkt positivt. Glädjen som slog mig var helt underbar och jag plockade upp André och började dansa en massor. ca 2 timmar senare gjorde jag 1 test till som också det visade starkt positivt.
Samma sak dagen efter vid morgon urin.

För några veckor sedan, kommer inte exakt ihåg datum men det var en torsdag så fick jag en blödning. Den var klar röd och utan klumpar. Ingen slem eller något sådant och försvann efter knappt ett dygn. Ingen smärta och mina gravid symtom har fortsatt.

Jag har varit på ca 4 besök på gynekologmottagningen och gjort vaginala ultraljud.
För varje besök så säger dom att jag är 1-2 veckor mindre gången än besöket innan.
Gravid hormonet har fortsatt att stiga som det ska men dom kan inte se bebis ordentligt för jag har långt bakåtliggande livmoder vilket dom aldrig upptäckte när jag väntade André.

Så allt detta har tärt på dig jag har ingen aning om min bebis lever, om hen faktiskt växer som hen ska, vilken vecka jag är i osv..

Enligt dom på gynmottagningen så ska jag ha blivit gravid bara några dagar innan jag plussade på 3 test och hade gravid symtom vilket för mig känns ganska omöjligt speciellt eftersom jag är ganska säker på att vi då inte haft sex på 2 veckor.

Så nu vet ni att det är lite rörigt här hemma men vi fortsätter att hoppas och nu på onsdag har jag ett möte på gynmottagningen igen och då ska jag fasen i mig ha svar.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229