Graviditet

Jag är nu 31 veckor gången med dig och det är 9 veckor kvar tills du är beräknad titta ut.
Du har än så länge inte gjort det lätt för mamma utan varje dag har du prövat mig. Testat hur mycket jag klarar av och hur mycket jag skulle kämpa för min underbara familj. Familjen som du snart kommer vara en del av.

Jag har tagit mig så här långt och jag kommer kämpa på för även hur omöjligt det än känns nu så kommer allt vara värt det när du väl ligger i min famn där du hör hemma.

Jag hade planerat och förberett mig inför förlossningen för att göra din förlossning lättare än din store brors men dom planerna stack du en nål i. Dig som jag kallat för lillen är inte en liten bebis inte utan redan nu har du växt dig riktigt stor och vi kanske får gå in på en helt ny resa du och jag.

Fortsätter du växa som du gör så blir det nog att du får komma ut tidigare via en igångsättning vilket kommer bli en helt ny upplevelse. Men tro inte att du inte är välkommen för det utan vi kommer vara här, vänta på dig och överösa dig med kärlek när du kommer.

Min älskade son hoppas du har det bra där inne även om det nu börjar bli lite trångt och ha tålamod så som vi får ha tålamod. Det dröjer inte länge nu.


Jenka

Gillar

Kommentarer

johnssons
,
Fint inlägg<3nouw.com/johnssons
Jenka
,
Tack, vart väldigt nöjd med det 😊nouw.com/jenka
IP: 82.99.3.229