Vardag

Kan ju ärligt säga att det är mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud de senaste dagarna.
Att få ett barn till är något jag är jätte glad över och tycker det ska bli jätte kul.
Jag tror att André kommer bli en jätte bra store bror men samtidigt kommer det bli en utmaning i början då André är extremt mammig. Om Macke håller om mig så blir André jätte ledsen ändå tills jag plockar upp han. Så lite svartsjuk plutt.

Jag känner att det är väldigt tufft nu i början med all ovisshet. Hur långt gången är jag? När blir bebis beräknad? Är det pojke eller flicka? Det är också tufft med det kraftiga illamåendet jag har och problemet med tarmarna som jag har normalt men som blir ännu värre under graviditeten.
Vet dock att detta satt bara i de första månaderna med André så jag vet att jag kommer må ännu bättre sen.

Jag hade en lite jobbig förlossning med André då jag hade jätte mycket panik attacker. Denna gång vet jag i stort sett vad som kommer hända, hur jag kan reagera osv.
Bland annat så brukar andra förlossningen vara lättare så det är en del tröst men jag känner mig ändå inte rädd för förlossningen. Denna gång vet jag vad jag ska göra för att försöka förhindra mina panikattacker och för att jag ska må så bra som möjligt.

Det jag längtar så enormt mycket är känslorna. Alla känslor som slår till som en bomb när man väl får hålla sin bebis i famnen för första gången och de första månaderna. De är så enormt starka och jag kom ihåg att jag grät i stort sett varje dag i 2 månader efter André kommit. Det var inte så att jag var ledsen utan för att jag var och är så enormt lycklig. Det är något jag ser fram emot jätte mycket. Sen också att André ska få se sitt syskon för första gången med.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229