Nya inlägg

Vardag

Har verkligen inte haft någon energi idag men nu sitter jag med en Celcius så jag får lite gjort nu mot slutet av dagen.

Jag har hamnat i någon konstig fas eller vad man ska kalla det. Har vart en del förkylningar och magsjuka här hemma nu under vintern och sen all stress efter julen som fortfarande sitter så har jag typ stängt in mig lite. Jag går inte ut så ofta och träffar folk (pratar i telefon dagligen dock) och jag har inte lämnat Rejmyre så ofta. Har mest stängt in mig här hemma och bara umgåtts med familjen.

Dock är det väl inget fel med det men jag tror det är därför min energi försvunnit en del. Alla dagar ser exakt lika dana ut, det finns inget som riktigt bryter av.
Nu på torsdag tänkte jag då åka in till stan när André är på förskolan och då tänkte jag sätta mig på stadsbiblioteket och plugga just för att komma ut lite. Sen ska jag äta lunch på stan innan jag åker och stor handlar och sedan hem. Macke kommer hämta André på torsdag så det är inget jag behöver stressa mig hem för utan jag då passa på att få lite miljöombyte och plugga i lugn och ro.

Funderar på att ta en dag i veckan då jag åker till stan och pluggar på något fik eller stadsbiblioteket just för jag tror jag behöver det. Sen har ju Macke innebandy varje torsdag så han kommer iväg och har något som bryter av i vardagen men jag har inget sådant.
Inte kommit på något som känts värt att lägga tid på, har blivit en så hemma kär person.
Funderar dock på om jag ska börja simma, kanske inte varje vecka men en gång varannan vecka som lite avslappning. Tycker det är så skönt att bara simma massa längder då tankarna flyger iväg och tiden går så fort.

Vad tycker ni? Vad har ni för någon "sysselsättning" för att bryta av i vardagen som ni tycker är behövligt för er?

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229