Vardag

Nu på morgonen så åt vi en frukost hela familjen som vanligt och sedan tog vi alla en dusch förutom André som bada. Jag vart klar först och gick upp för att klä på mig när jag hör Macke ropa efter mig. Då har tydligen André bajsat i badbaljan. Härlig start på dagen...

Vi gick på en promenad nu på morgonen och jag tänkte ta lite fina bilder men så klart så glömde jag kameran hemma så jag fick använda mobilen. Dock så har jag hyffsat bra kamera på min Iphone SE.

Lite svårt att få höstkänslor när våra blommor utanför står i full blom samt att grannens börjat blomma igen. Man kan ju undra vad som händer i världen egentligen.

Nu ska jag strax fixa mig för dagen och sen ska vi äta lunch. Måste också fylla i de sista papprena angående André förskole plats. Tänkas vad fort tiden går. Bara 25 dagar kvar tills André blir 1 år och 26 dagar kvar tills han börjar förskolan. Våran stora lilla plutt.

Men nu är det dags för mig att sluta skriva så jag hinner med allt innan vi ska åka på ett besök hos min bror. Bara så skönt att börja blogga igen.

Hoppas ni får en underbar lördag.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229