Vardag

Igår kväll gick jag över till några vänner och drack lite vin och imorse vart det upp skapligt och komma igång med dagen. Vi åkte in till stan och storhandla äntligen och vi fick trycka in allt i frysen då det vart så fullt.
Älskar när man vart och storhandlat och hela kylen är full av allt gott.

Jag och André var över hos pappa förut och firade honom då han idag fyller 45 år. Det var riktigt trevligt och André åt massa tårta. Var dock inte där så länge då min röst ger vika och inte vill som jag vill samt att halsen svullnat så nu kommer väl förkylningen till mig igen.

Nu har vi precis ätit Tacos och haft det mysigt och snart ska vi mysa ned oss i soffan och titta på film och äta snacks. André har redan tjuvstartat med snacksen och vart helt tokig i dom. Köpte lite olika små påsar med snacks till barn.

Köpte blommor idag som vi satte i min nya vas. Vasen ska sen stå i min Walking closet men den blir inte klar förns imorn så därför får den stå i vardagsrums fönstret så länge.
Imorn kommer min pappa över och äter söndags middag hos oss som vanligt samt att han ska tapetsera min Walking closet tillsammans med Macke medans André och jag kör lite mysig egen tid.

Jenka

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229