Vardag

Eftersom jag inte bloggat så mycket på senaste tiden så har ni ju inte fått vara med och följa vårat liv så tänkte skriva en liten uppdatering om min älskade plutt.

André lär sig så enormt fort och det är så kul att se varje gång han lärt sig något nytt. Det är svårt att beskriva känslan jag får man jag känner mig så otroligt stolt och lycklig att jag inte kan sluta le åt mitt plutt.

Han pratar mycket nu, oftast är det vanligt bebis prat med de ord han kan är, kissen, mamma, pappa, där och titta.
Han år och springer massor och klättrar över allt och den utveckling verkar han rusa fram i. I alla fall så som det känns för oss här hemma.
Han äter alltid själv och är jätte duktig på det så nu äter han här hemma med gaffel och platt tallrik. Går hur bra som helst. Han har nu också börjat blåsa på gaffeln med mat innan han stoppar i munnen så det inte blir för varmt och direkt efter han ätit så springer han in i badrummet, drar ut sin palla och tvättar händerna.

Han borstar tänderna själv och hjälper alltid till med att klä på sig, han kan än så länge ta på sig skorna helt själv. Så kul för i bland kan man höra han i hallen och sen kommer han gåendes med skorna på och jackan i handen för han vill ut.

Han älskar att dansa vilket vi har gemensamt så här hemma poppar vi musik och dansar hela dagarna. Han hjälper alltid till att duka fram på bordet då vi ska äta samt att han tycker det är jätte kul att hjälpa till med tvätten. Medans jag ställer in rätt grader på maskin och fyller på tvättmedel och sköljmedel så lägger han in alla kläder. TEAMWORK!!

Det märks verkligen att han inte är en liten bebis längre som bara vill mysa hela dagarna. Tiden har bara sprungit iväg och det känns nästan som att det går fort. Jag fotar och filmar allt då jag inte vill missa något av hans uppväxt.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229