Mode och skönhet

Varje söndag kör jag en liten spa dag då jag tar hand om mig lite extra.
Tänkte dela med er av allt jag gör på min spa dag och vilka produkter jag använder mig av.

Först tar jag och tvättar ansiktet med Cosmopharmas Mud & mineral Cream soap bar. Efter det blir det X3 peelingen i ansiktet som sedan tvättas bort och dit med Cosmopharmas Mud mask.

Sedan tar jag en dusch där jag rakar benen och tvättar kroppen samt håret. Jag använder mig av Cosmopharmas Relaxing body wash till kroppen och deras anti-dandruff schampo. Jag lägger sedan i en hårinpackning från Rapunzel of sweden som heter treatment hydrate & Care som jag låter sitta i en stund.

Väl ute ur duschen så använder jag ett ögon serum från Cosmopharma under ögonen och sen ett Anti-aging serum i resten av ansiktet. Därefter använder jag mig av en återfuktande kräm i ansiktet som heter Mineralium dead sea Matte & clear.

Nu kommer vi till kroppen och då är det ännu fler produkter från Cosmopharma. Armar och ben får en vård av Organic Body lotion, fötter får Organic foot butter och händerna Organic calendula Cream.

Håret tar jag sist och då använder jag mig av Blow dry Cream från Rapunzel of sweden innan jag sedan blåser håret torrt men inte helt torrt utan bara fuktigt och sedan får håret själv torka resten. Detta då jag tycker mitt hår blir för torrt av att helt blås torka det.

Sedan är jag klar och känner mig som en helt ny människa.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Lantlilivmittistan
,

Underbart att skämma bort sig 🌸

nouw.com/lantlilivmittistan
Jenka
,
Ja verkligen 😃 behövs ibland 😊nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229