Vardag

Idag bjöd vi över min pappa på middag vilket var riktigt trevligt. Mycket prat och skratt samt att André vart jätte glad när hans morfar kom och ledsen när han gick. Lille plutten.... Om André fick som han ville så skulle väl alla vara fast i huset med honom hela tiden.

Kan inte vara lätt att vara så liten, när någon går ut genom dörren så förstår ju han bara att dom går och vet inte när de kommer tillbaka.

Vart lite rastlös förut och började då organisera om i min garderob. Bara jag som tycker det är behagligt när allt är perfekt och i ordning? Sorterade kläderna efter färg mest för skoj skull.

Har inte mått så bra denna vecka förutom idag. Idag mår jag fantastiskt men är hela tiden på spänn för att besvären ska komma tillbaka. Ska ringa vårdcentralen imorn och se om dom har någon ledig tid så jag kan få bukt på besvären. Jag tycker det är tydligen tecken på vitaminbrist men sen är det ju bara vilken vitamin. Har försökt få fram det själv här hemma genom att äta extra av något som innehåller en specifik vitamin i en vecka men det hjälper ej utan det har bara blivit värre.

Men som sagt ibland får jag stunder eller dagar då jag mår helt fantastisk och då passar jag på att leka extra mycket med min söte son och är ute o far.

Hoppas ni alla haft en underbar helg. Vi har haft en del besök då Macke fyller år på tisdag och har då blivit firad under helgen. Han är ej hemma på sin födelsedag utan iväg på kurs/utbildning med jobbet.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229