Mode och skönhet

Du är den du är, du har fått ditt utseende via gener från dina föräldrar.
Spelar ingen roll vad någon annan säger, du är vacker, du är unik och du är underbar.

För några år sedan så hade jag acne ärr i ansiktet, stora problem med acne och var jätte osäker i mig själv. Jag lämnade aldrig huset utan smink och var alltid noga hur jag klädde mig.
Det viktigaste för mig var att se så bra ut som det bara gick och bli accepterad av alla jag kunde tänkas möta när det gällde mitt utseende.

Idag har jag fort farande acne ärr och problem med acne men skillnaden idag jämföres med några år sedan är att jag släppt kontrollen.
Jag har slutat lyssna på folks kränkande kommentarer som är enormt viktigt att man gör. Det är bara din åsikt angående ditt utseende som räknas, ingen annans.
Jag har själv slutat vara kritiserande över andras val av utseende, jag har på så sätt öppnat upp mig själv för alla olika smaker som finns.
Jag har slutat varit kritiserande mot mig själv.

Istället för att utmärka alla dåliga saker med mig själv när jag går förbi en spegel så utmärker jag allt jag verkligen älskar och i dag är det hela jag.

Jag älskar hur jag ser ut och jag känner mig så fri när jag släppte kontrollen så att säga.
När du väl älskar dig själv som alla borde göra och slutar döma andra så får i alla fall jag sådan enorm fri och känner mig mycket lyckligare inombords.

Fick inspirationen till denna text via Therese Lindgrens nya reklam video där hon vill förmedla att man aldrig skulle behandla andra som du behandlar dig själv. Tycker verkligen ni borde se den då budskapet är enormt viktigt.

Älska dig själv, älska vem du är och sluta döm dig själv och andra.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229