Vardag

Idag tog jag lite sovmorgon då vi alla sovit lite hoppigt i natt. Både Macke och André är hemma idag då ingen av oss mår särskilt bra. Fick igår svar på att jag fått missfall och om ni vill läsa om det så kan ni göra det HÄR!

Igår åt jag lunch på stan med min kusin Maria efter vi vart hos gynekologen. Det var riktigt skönt att ha henne med mig igår. Vi gjorde inte så mycket speciellt igår då jag fick medicinsk hjälp för att bli av med fostret. Men Macke och André fikade med lite semlor efter middagen. Jag tycker dock inte om semlor så jag hjälpte André med sin då han hade lite problem, han försökte få in hela i munnen samtidigt.

Igår kväll när André sov så tittade vi på en film och bara höll om varandra. Allt som allt så gick det bra igår ändå.

Idag ska vi väl inte göra något speciellt. Ska bara umgås och kanske ta en liten promenad senare.
André och Macke sover en sväng nu och jag passar då på att få lite saker gjort som ringa och stänga av gravid försäkringen och anmäla mig sjuk till skolan och försäkringskassan då jag inte vill tänka på studier idag.

Jenka

Gillar

Kommentarer

watilda
,

Men vad mysiga bilder! Jag har just nu en veckans blogg tävling hos mig och det hade varit hemskt roligt om du ville vara med och tävla. Du hittar min tävling här -> https://nouw.com/watilda/fragestund-veckans-blogg-32905778
Kram<3

nouw.com/watilda
Jenka
,
johnssons
,

Såg himla gott ut med semla<3

nouw.com/johnssons
Jenka
,
haha kanske de e. dock äter inte jag semla xDnouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229