Vardag

Så mycket har blivit gjort nu på förmiddagen.
Slängt massa skräp, gått med massa saker till loppisen så vi blev av med en del samt fått in allt som ska vara på vinden dit. Har en del kvar att göra men riktigt nöjd med så långt vi kommit.

Nu är lill fisen hemma igen och vi ska leka och busa massor. Allt hade gått jätte bra på förskolan vilket är alltid kul att höra.
Ska om någon timma börja med middagen, dock vet jag inte vad det blir än.

Hängde upp lite kläder förut och tyckte det såg så kul ut att i Mackes garderob är det väldigt ont om glada färger och i min garderob så finns det gott om det. Tänk så olika man kan vara. Kanske är så att det är vanligare med färgglatt hos tjejer än killar?

Har kollat lite på inredning och sådant men känner inte att jag hittar det jag är ute efter, dock vet jag inte helt vad det är än men vet inte ens vart jag ska leta. Har ni några tips på sidor som har snygg inredning?

Känner att det bara kryper i kroppen på mig och jag vill fixa ännu mer men det får vänta till en annan dag då jag nu ska spendera massa tid med min son. Han är på underbart humör och pratar glatt. Alltid lika härligt att höra när han pratar massor och leker.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229