Vardag

Som 2 barns mamma så har jag varit med om en hel del lite pinsamma men roliga händelser vilket jag tänkte dela med mig av för att kanske förgylla er dag lite.

Jag kissade på mig
Japp det har hänt. När jag började träna ca 1 år efter André födes så var jag en dag på gymmet. När jag skulle göra situps så vart det sådant tryck så helt plötsligt vart det blött i trosorna.
Hade jag turen att vara själv på gymmet? Absolut inte. Men turen var att jag hade en tjock tröja med mig som jag snabbt knöt runt midjan och sedan sprang hem. Hade också turen att jag bodde ca 150m från gymmet. Knipövningar efter en förlossning är underskattat. Kan ju säga att jag var mycket bättre på att göra dom efter Kian föddes.

********************

Bröst explotion
Med André så ammade jag i alla fall 1 månad. En dag var han och jag på stan och handlade lite. Helt plötsligt börjar folk glo på mig riktigt mycket. Vissa med konstiga miner och vissa verkade äcklade. Jag förstod ingenting förens jag gick förbi en spegel på H&M medans jag var på väg mot barnavdelningen. Det visar sig att mina bröst börjat läcka och det rejält. Jag som ännu inte vant mig helt med läckande bröst hade inte märkt något alls. Var ju vinter så hade ganska mycket kläder på mig ändå. Men ja det vart ett snabb köp av en stickad tröja som jag var snabb att byta om till. BHn fyllde jag med papper så att den skulle torka. Sånt är livet ibland...

********************

Jag bar en blöja
Detta var faktiskt inte så länge sedan, nämligen i vintras. Mitt avslag efter Kian var så oregelbundet och jag hade vid denna dag inte haft något på 4 dagar ca. Sen gick vi ned hela familjen till torget för att handla och äta lunch. Mitt i allt så känner jag liksom att det blir "blött" i trosorna. Snabbt skyndar jag mig in på en toalett och upptäcker att jag börjat blöda igen och väldigt mycket. Kan ju säga att jag fick lagom panik när jag upptäckte att jag varit så korkad och inte packat med några bindor. Jag tog en av Kians blöjor och tänkte att det får väl duga. La ut den som en binda i trosorna och sen på med byxorna igen.
Chockerande nog så var det otroligt bekvämt, syndes inget och hade en fantastisk uppsugningsförmåga.

********************

Ned kissad
Ja ni vet ju att man vanligt vis packar med sig extra kläder till barnen ifall något oväntat händer som att dom kissar igenom blöjan osv.. Ett tips är att alltid ta med en extra tröja till dig själv med.
En dag när vi var på torget ännu en gång hela familjen så hade Kian bajsat. Vi skulle gå hem men det var i alla fall 25minuters promenad och vi ville inte att han skulle ligga med den skitiga blöjan så länge. Så vi gick in på ett gatukök och lånade toan.
För det första var den inte utrustad med ett skötbord så jag fick backa in med vagnen efter mig och byta om på Kian samtidigt som han låg i vagnen. Och ja ni gissade nog rätt... Han började kissa så hela min tröja vart blöt och jag tror faktiskt att jag fick lite i håret med. Mysigt? Nej..

********************

Bajs i ansiktet
Ja den klassika händelsen man ser på film hände faktiskt mig.
Jag bytta blöja en dag på André, en bajsblöja då. Mitt i bytet så börjar det klia under näsan och jag gnuggar handen mot nästippen. Efter bytet satte jag ned André på golvet och gick sedan för att tvätta händerna. När jag kommer ut till vardagsrummet så säger jag till Markus "Gu vad den skiten lukta illa, kan fortfarande känna lukten av den" varpå Markus börjar asgarva.
Visar sig att jag råkat gnugga in bajs under näsan. Ush… Ush… Ush….

********************

Jenka

Gillar

Kommentarer

jennifermarie
,
HAHA bajs i ansiktet har jag aldrig fått 😋 Hade nog dött då haha nouw.com/jennifermarie
Jenka
,
haha vet inte ens hur jag lyckades xDnouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229