Vardag

Vi har startat en tradition här hemma att söndags middagar gör vi lite speciella. Vi äter då alltid middag tillsammans och det behöver inte vara någon speciell mat men vi äter i alla fall tillsammans och efter middagen äter vi efterrätt och spelar bingolotto.

Jag älskar traditioner och vuxit upp med en del sådana och vill gärna att min son ska få göra det med så detta är en vi börjat med för någon månad sen.

Idag var bingo lotto så sent på kvällen så vi åt middagen lite tidigare och efterrätt. Sen har vi lekt en massa med André och haft det jätte kul.

Hade premiär eldning i vår spis eller vad man ska kalla den. Macke fick iden om att grilla korv till kvällsmat och det var riktigt mysigt. Så det vart att grilla korv till bingolotto.

Igår vaknade jag och André upp med magsjuka men idag har jag inte haft några mer symptom och André bytte ut magsjuka mot snorig näsa. Trots det så har det varigt en härlig helg.

Nu ska vi varva ned lite och natta André innan Macke och jag ska titta klart på en film.
Inne nu på dag 4 med den filmen. Vi är oftast så trötta på kvällen så vi orkar bara sen en liten bit av en film så då tar det ett par dagar att se klart.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229