Jag är konsulent för ett företag som heter Cosmopharma. Jag kommer på denna blogg skriva väldigt mycket om deras produkter.

Cosmopharma är ett företag som har hudvård, hårvård, smink samt produkter för både kvinnor, män och barn.
De har Aloe vera i väldigt mycket produkter och det finns något för allas hudtyper.
Deras produkter är också godkända av PETA vilket betyder att de är ej testade på djur.

Det finns något som heter Onlinevisning för de som vill ha en sådan.
Med en online visning så menas det att du som vill ha en sådan blir värdinna och får då välja ett slut datum för din online visning. Jag som konsulent lägger då in online visningen och sedan får du en länk av mig som du kan dela bland vänner antigen via mejl eller sociala medier.
Allt sköts på nätet och dina vänner klickar då in på länken och kan shoppa på. De kan då betala direkt eller på faktura.
När online visningen sedan är slut så skickas alla produkter som blivit beställda hem till dig med en lista på vem som beställt vad. Du får då också med en gratis värdine gåva som tack för du vart värdinna.
Du får sedan dela ut eller skicka de produkter som blivit beställda till dina vänner.
Om du eller någon annan klickar in på länken så får ni också med en gåvoprodukt av mig på 50ml om man handlar för minst 700kr.

Tycker du det låter intressant och vill ha en online visning så kan ni kontakta mig på beautybyjenka@hotmail.com samt om ni har frågor så är det bara att mejla eller skriva till mig här på bloggen.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229