Idag fick vi svar från svenska kyrkans församling i våran kommun om att vi har fått tid för vigsel då vi vill ha den vilket känns helt underbart.

Så nu är datumet bestämt.
Vi gifter oss på nyår. Hur kul ska inte det bli?
Vi ser fram emot det något enormt och kände att ska vi ändå ha ett vinter bröllop så varför inte på nyår och göra kvällen extra speciell samt fira in det nya året på bästa sätt.

Tråkigt nog dock så är det vissa som inte är så jätte förtjusta i vårat val av dag men samtidigt känner jag att nyår händer varje år. Att jag och Markus gifter oss händer bara 1 gång.
Men sen väljer ju alla var för sig hur man vill göra, jag är inte kapabel att kunna döma någon då alla är olika personer med olika intressen.

Nu är det bara inbjudningarna som ska beställas och där efter är det paus i planerings väg tills Kians dop varit. Vi vill fokusera på det nu så det blir som vi planerat.

Jenka

Gillar

Kommentarer

johnssons
,
Åh kul att gifa sig på nyår<3nouw.com/johnssons
Jenka
,
AngelicaElversson
,
Löjligt av dem att ens yttra sig. Ett bröllop är kärlek och vem vill inte fira in det nya året med att få ta del av massor av kärlek?? Skit i dem negativa människorna och njut! ❤️nouw.com/angelicaelversson
Jenka
,
detska jag göra, tack <3 😊nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229