Vardag

Som ni nog alla vet så är det ny vecka och det är fullt med nya möjligheter. Jag är väl annorlunda från andra eftersom jag tycker om måndagar. Efter en hel helgs vila så kan man komma tillbaka till vardagen och få ordning på lite rutiner igen.

André är på förskolan nu, ändrade hans tider för resten av veckan då han ändå vaknar vid den tiden då Macke åker till jobbet så då tänkte vi att det är bättre att han kommer till förskolan då istället för att sitta hemma i 2.5h timmer innan han normalt ska vara där. Sen hämtar jag han lite tidigare än vi sagt annars. Så får se om det blir bättre för André på detta vis.

Jag själv har pratat med min mamma nu på morgonen samt påbörjat uppgiften för denna vecka som faktiskt ska bli riktigt kul att skriva. Det handlar lite om religion och det tycker jag är ett väldigt intressant ämne.

Det var riktigt kallt ute denna morgon så vindarna gnagde in i händerna på mig för dum som jag var så tog jag inte på mig några vantar. André verkade ha det mysigt i sin åkpåse fullt på klädd.
Får hoppas det blir lite varmare mot eftermiddagen då jag tänkte ta en liten extra lång promenad hem med André när jag hämtar han sen.

Hoppas ni alla får en bra start på veckan.


Jenka

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229