Vardag

Idag är Andrés förskola stängd så han fick va hemma. Vi har busat massor på morgonen då Markus var iväg och jobba några timmar och nu efter Lunch så har Markus varit hemma och tagit André så jag har hunnit börja på nya kursen i mina studier.

De e bra när man kan växla lite så att båda hinner göra de man behöver. André är på lite skiftande humör idag men mesta dels glad och full av energi.
Han vakna för en liten stund sen efter att ha sovit lunch och nu ska han bada medans Markus duschar.

Jag ska plugga lite mer idag men var inte så mycket att göra så en lätt start på veckan sen har jag lite andra saker jag måste få gjort idag så som tvätta lite, skriva ut lite papper, fylla i papper angående försäkringar osv.

Jag tycker det är så skönt att få allt som måste göras gjort på en gång eftersom de finns risk att man bara skjuter upp det annars. Alla är vi olika men jag har hellre mycket att göra en dag och lite lugnare andra dagar än att alltid ha massa "sysslor" att göra.

På söndag är det julgrans plundring här i byn och vi ska definitivt gå på det då det kan bli riktigt kul för hela familjen. Skulle vara kul att se om Markus dansar med André runt grannen men har inte så stora förhoppningar om det. Han är inte så förtjust i att dansa men kan så klart göra det här hemma med André.

Nu vart det ett längre inlägg än tänkt så nu ska jag nog sluta innan det blir en bok av det.

Hoppas ni får en underbar dag och en bra start på veckan.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229