Mode och skönhet

#Veganfriendly #Vegan #PETA #Makeup #Cosmopharma

Denna serie lanseras den 3 April och kommer enbart att säljas via Cosmopharma i Sverige.
Den är helt vegansk, godkänd av PETA samt mineral makeup.

Den finns i många olika nyanser och färger. En komplett mineral makeup serie med Foundation, puder, "concealer", blush, highlighter, eyeshadow, lippgloss och lippstick.

Jag kan säga att jag vart lite skeptisk när jag fick veta att det var mineral makeup. Inte för att det är något fel eller mindre bra med det utan för att jag hade svårt att se hur de skulle täcka med Foundation då jag vill ha "full coverage" när jag sminkar mig.
Fick igår se och testa denna serie för första gången och jag vart imponerad. Jätte snygga färger, fantastisk fin highlighter och en perfekt slut resultat med foundationen.

Denna serie kommer få en stor plats på min sminkhylla när den kommer ut och jag rekommenderar er att testa den när den lanseras den 3 april. Jag kommer så klart skriva upp här den dagen den släpps så ni får som en påminnelse.

Jenka

Gillar

Kommentarer

isabelw
,

Åh vad kul och toppenbra att det är veganskt ju!!

nouw.com/isabelw
Jenka
,
Ja verkligen, längtar något enormt. Kommer köra ett makeup inlägg när de släpps då jag sminkar mig med enbart smink från den serien så alla får se hur det ser ut på 😊nouw.com/jenka
IP: 82.99.3.229