Vardag, Hälsa

Jag har märkt att det är många som tycks ha åsikter om varför jag och Markus ska gifta oss och jag tänkte lysa lite klarhet på det hela.

Det är så att ja vi gjorde slut en kort period i vintras då jag bland annat mådde riktigt dåligt efter att 1 år innan fått missfall och aldrig tagit tiden att riktigt låta det sjunka in. På allt det så hade jag en riktigt tuff graviditet då jag var sjukskriven i stort sett hela graviditeten och vid ett tillfälle inlagd på sjukhuset.

Detta gjorde så jag fick utmattningssyndrom, ångest och panikångest.
Jag har även adhd och med min adhd så är jag väldigt känslostyrd och allt tog över. Jag kände också på ett sätt som att jag svek min sambo när jag mådde så dåligt plus att det var en sak som jag ansåg att min sambo behövde ta ansvar över (det behöver ni dock faktiskt inte veta).

Men kort efter att JAG tog beslutet att gå isär så sade Markus till mig att han ville kämpa för oss och våran familj så vi gjorde det. Vi gick hos familjerådgivning, han bättrade sig på den delen jag ville samt att jag tog itu med min psykiska ohälsa.

När jag väl började ta itu med min psykiska ohälsa så blev det extra tufft vid en period och Markus har funnits där för mig varje dag och stöttat mig samt kämpat med mig.
Detta har fått oss att bli ännu närmre varandra och våra känslor för varandra har bara blivit större. Och sedan är det inte så att vi helt plötsligt ska gifta oss utan vi började prata om giftermål redan förra sommaren men vi visste inte bara när vi kände att vi ville ta det steget som vi nu gör.

Sen finns det några som har åsikt om våran arbetssituation och inkomst.
Då är det faktiskt så att Markus har ett jobb och jag har nu i ca 2 månader varit sjukskriven. Under min sjukskrivning så har Markus varit hemma på föräldra ledighet. Där av att vi båda varit hemma så mycket.
Nu har jag fått ett deltids jobb men väntar svar på en heltidstjänst på samma ställe. Det är bara lite papper med arbetsförmedlingen som måste bli klart först. Så fram tills jag börjar jobba på heltid så är vi nu båda hemma föräldra lediga med dubbeldagar för att få extra tid med barnen och varandra.

Sen har jag bara en sista sak att nämna i detta inlägg.
Jag kan respektera andras åsikter men ABSOLUT inte när man skriver en kommentar om någons val i livet och anonymt. Vill man ha en åsikt så ska man också kunna stå för den för annars kan man hålla den för sig själv.

Bara för att man håller på med sociala medier så ska man inte behöva stå ut med kränkande, elaka eller olämpliga kommentarer. Vi är alla människor och man får respektera varandra.

Jenka

Gillar

Kommentarer

Ann--Louise Strandlund
Ann--Louise Strandlund ,
Helt rätt! Ni är såna kämpar och jag vill hylla er för eran kämparglöd. Och ett STORT GRATTIS till era planer. Ska bli så kul. Kram
Jenka
,
Tack mamma, så otroligt glad över att vi nu ska gifta oss. Ska bli så kul att få titta på brudklänningar med dig sen 😃nouw.com/jenka
malinedlund
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229