Vardag, Hälsa

Ännu en ny vecka med en massa nya möjligheter.
Jag har inte bloggat något under helgen då jag haft en hel del problem med min mage, har dock haft en riktigt bra helg ändå.
I fredags så var jag iväg till byn en sväng och hälsade på lite vänner och resten av helgen har jag spenderat med familjen.
Vi har haft mello mys, lekt i lekparken och diverse andra saker.


Imorgon ska jag ringa till vårdcentralen och boka tid för prover samt en läkartid.
Proverna jag vill ta är för att se om mina infektions värden är förhöjda och om de är det så kommer jag kräva en utredning.

Det är nämligen så att i december då jag var gravid så hade jag enorma problem med magen.
Jag började få kraftiga och då menar jag riktigt kraftiga smärtor i magen i samband med kraftig diaré som jag hade 1 dygn 1 gång i veckan i ca 4 veckor. Till slut fick jag åka akut in till sjukhuset som slutade med att jag blev inlagd för att jag hade förhöjda infektions värden i samband med de andra besvären. Dom kunde inte göra så mycket eftersom jag var höggravid men jag fick ligga inlagd i 1 dygn fastande med dropp. Dom lyckades då få ned infektions värden tillräckligt så jag fick åka hem men dom hittade aldrig riktigt vad det var som var fel.

I slutet av Januari/ början av februari så vart jag dålig med feber och smärtor i magen.
Då var jag inte gravid längre och fick åka till BB för kontroll. Dom konstaterade då att jag hade förhöjda infektions värden och denna gång högra än när jag vart inlagd. De tog de som infektion i livmodern och skicka hem mig med antibiotika.

Sedan för 1.5 vecka sedan så vart jag dålig igen, fortfarande med magbesvär men sökte för jag hade fått bihåleinflamation.
De upptäckte ännu en gång förhöjda infektions värden och ännu en gång högre än de andra 2 gångerna.
Blev hemskickad ännu en gång med ytterliggare en omgång av antibiotika.

Nu har min mage fortsatt bli värre. Jag får dagligen ta Alvedon för att hantera smärtan i magen, enorma gaser samt att jag nu börjar bli riktigt förstoppad i stället. För 4 dagar sedan så började jag bli illamående när jag åt något och nu igår så började jag kräkas efter större måltider och idag kräks jag så fort jag äter något. Dricka går helt okej det har jag inga problem med utan att äta.

Jag har under hela denna 3- 4 månaders period motionerat bra, ätit en bra kost och ätit vitaminer varje morgon.
Så nu börjar jag bli trött på hur jag behöver leva och vill gärna att de tar redan på vad det kan vara.
Känns lite väl stor slump att jag ska ha förhöjda infektions värden 3 gånger på 3 månader och det är högre än förra gången varje gång.
Eller vad tycker ni?


Jenka

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229