Vardag

Förra veckan så var jag och handla på Ica maxi i Norrköping med min pappa och André. Handlade bland annat lite kött, mejeri varor osv.
Normalt så handlar jag enbart på citygross eller affären här ute i byn men denna gång tänkte jag testa Ica vilket jag inte gör om.

Jag köpte el fläskfilé som jag la in i frysen direkt när jag kom hem och tog fram den idag då vi tänkte äta den till middag. Först tycker jag den ser lite annorlunda ut i färgen men tänker inte så mycket på det och skär upp plasten den ligger i.

Tror jag skulle smälla av sådan stank det kom från den. Det luktade som den legat och ruttnat i veckor ungefär. Kollade utgångs datumet och det visade sig att ned gick ut dagen innan jag köpte den.

Jag blir äcklad extremt lätt och har aldrig haft problem med varor från City gross så vi fortsätter nog att handla där.

Idag har det varit en seg dag, lyckades inte plugga så jätte mycket då jag haft sådan huvudvärk. Det har börjat lägga sig lite nu mot kvällen så ska ta och plugga lite till så får vi hoppas jag mår bättre imorn.

Hämtade André från förskolan tidigare då det bara kändes dumt att gå hemma. Han fick gå och hålla mig i handen från förskolan till affären och sen gick vi hem till min pappa och hälsa på en sväng innan vi gick hemmåt.


Jenka

Gillar

Kommentarer

Lantlilivmittistan
,
Bläääää..... Hoppas du åkte dit och fick pengarna tillbaka! nouw.com/lantlilivmittistan
Jenka
,
Har inte åkt dit men skrev till dom och skulle då få ersättning nästa gång jag är där men det vill jag inte ha. Vill veta vilka åtgärder dom tänker ta för att det inte ska hända igen då det kan bildas fariga bakterir i köttet när de blir så dåligt. :/nouw.com/jenka
Jackielarsson
,
Fy vad äckligt! 😕 nouw.com/jackielarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229