Vardag

Tänkte dela med mig av lite mom hacks.
Lite roliga mom hacks som jag faktiskt blivit tvungen att testa. Sådana hacks som är vid nödfalls tillfällen.

Slut på mens skydd - Får du plötsligt mens men mens skydden är slut? Japp är du då mamma till småbarn så har du ett lätt tillgänglig lösning. BLÖJOR. Släng ner en av barnens blöjor i trosorna, funkar faktiskt otroligt bra och är det spädbarnsblöjor så är det inte ens särskilt obekvämt.

Slut på smink borttagning - Plötsligt slut på sminkborttagningen och du har vattenfast mascara på och känner fasen också. No worries, babyolja är din räddare denna gång. Tar bort vatten fast makeup helt perfekt.

Amningspaddsen slut- Är du en ammande mamma och amningspaddsen har tagit slut, bröstmjölken rinner överallt? FAN OCKSÅ... Ta en binda eller trosskydd, klipp isär den på mitten och lägg en halva i vardera BH kupa. Använd klistret på baksidan för att fästa den i bhn. Perfect cover.

Våtservetter- Det är en sak som är gudomligt när du har barn, du har med dig våtservetter överallt och dessa kommer ju till användning jämt. Hur klarade man sig innan man hade sådant? Även om ni ej har barn, köp våtservetter och ha i väskan. I promise u, de kommer till användning.


Jenka

Gillar

Kommentarer

johnssons
,
Intressanta och roliga life hacks<3nouw.com/johnssons
Jenka
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229